Le Pecheur Vaartochten

Alle bedrijven

Motorjacht Le Pecheur biedt u de mogelijkheid, van april tot en met oktober, om met verschillende arrangementen te genieten van de Biesbosch. Nationaal Park Biesbosch is een natuurgebied van in totaal 9.000 hectare. Vanaf het water is het park nog beter en mooier te ervaren. Naast diverse planten treft men verschillende dieren zoals vossen, reeën, zee- en visarenden en natuurlijk de beroemdste bewoner; de bever.

U vertrekt vanuit de schitterende Jachthaven Biesbosch te Drimmelen om een dag(-deel) te varen met Le Pecheur, een klassiek stalen schip met een houten opbouw, type Super van Craft.

Dit is bijvoorbeeld ideaal wanneer u ‘het hutje op de heide’ beu bent als locatie voor een zakelijke bijeenkomst. Le Pecheur is, al varend, de ideale locatie voor een vergadering, presentatie of een intiem bedrijfsuitje. Ook als u iets te vieren heeft met vrienden of familie is het genieten aan boord van Le Pecheur. Tot een gezelschap van maximaal 10 personen bent u aan boord altijd welkom en is (bijna) alles mogelijk. Al varend geniet u van koffie of thee met een gebakje, lunch of diner met een drankje. Deel uw wensen met ons en we maken voor u graag een offerte/arrangement op maat.