Hml Bedding

Alle bedrijven

Hml Bedding is een Nederlands familiebedrijf, en fabrikant van boxsprings en matrassen voor de beddenspeciaalzaak. Ambacht en maatwerk staan hierbij centraal. Dat betekent dat we de enorme aandacht en zorg die we aan onze bedden besteden, doorvoeren tot in de kleinste details. Met als doelstelling het maken van eerlijke bedden, exact naar de wensen van onze klanten.

Bij Hml Bedding gaat het niet om ons product, maar om jouw slaapcomfort. Dat slaapcomfort is zeer persoonlijk en afhankelijk van onder andere jouw slaaphouding, postuur en persoonlijke voorkeuren. Daarom vinden wij dat goed slapen altijd maatwerk vergt. We kiezen dan ook bewust voor een visie waarin maatwerk centraal staat. En een werkwijze waarin maatwerk vanzelfsprekend is.

Als leverancier van bedden weten we bij Hml Bedding waar we over praten. Binnen het bedrijf is ruim 25 jaar ervaring aanwezig op het gebied van slaapcomfort en slaapsystemen. De roots van de huidige eigenaar Mark van de Laarschot liggen bovendien in een beddenspeciaalzaak. De passie voor slapen en het kijken naar kwalitatief goede oplossingen voor slaapproblemen zijn al vanaf het begin zijn drijfveren. Vanuit deze rol heeft hij veel consumenten zelf gesproken en geholpen bij de zoektocht naar een passende oplossing. In deze positie luisterde hij enerzijds naar consumenten en werkte hij anderzijds samen met een groot aantal toeleveranciers. Door de vraagstukken van klanten te combineren met zijn kennis van de (technische) mogelijkheden in de markt, kan hij voor ieder vraagstuk een passende oplossing realiseren. Een oplossing die tegen de juiste prijs, en op de juiste tijd, geleverd wordt. Onze leverbetrouwbaarheid, in tijd en materialen, is dan ook iets waar we absoluut trots op zijn. De oplossingen die wij bieden, realiseren wij echter niet alleen. Door open, eerlijk en met begrip voor ieders werkgebied te communiceren, realiseren we samen met onze partners oplossingen waar onze klanten blij mee zijn.