Focus-op-Ondernemen

Alle bedrijven

Ik ben ondernemerscoach voor ondernemers in het MKB en ZZP'ers die hun bedrijf ooit gestart zijn om eigen keuzes te kunnen maken met het werk dat ze zo graag doen.

Je bent expert in jouw vakgebied en jouw trein is inmiddels gaan rijden. Je hebt de afgelopen jaren meerdere stations aangedaan en kunt vol trots terugkijken op wat je al bereikt hebt. Jouw klanten komen niets te kort. Als ze een kaartje voor de 2e klasse kochten leverde je ze vaak de waarde van een ticket voor de eerste klasse.

Iets knaagt er bij jouzelf, je komt niet echt toe aan de dingen die je graag zou willen doen om in de richting van jouw eindstation te komen met jouw bedrijf. Af en toe heb je zelfs het gevoel dat je kansen laat liggen. En tegelijkertijd is jouw agenda al overvol.

Je hebt behoefte aan focus en wilt niet langer ontwijkend gedrag vertonen op de activiteiten die bijdragen aan de realisatie van jouw eigen ondernemersdoelstellingen.

Met deze ondernemers kom ik graag in gesprek. Om met scherpe focus stappen te maken van  denken naar doen met deze ondernemersdoelstellingen.

image