Emyrtan

Alle bedrijven

EMYRTAN ondersteunt MKB-bedrijven en particulieren bij het oplossen van juridische vraagstukken, actuele updates en voorziet in rechtsbijstand. Emyrtan is ondernemend, betrokken bij uw belangen en bekend met regionale situaties. Wanneer u zoekt naar een externe bedrijfsjurist of advocaat, of een persoonlijke juridische vraag heeft dan bent u bij EMYRTAN aan het juiste adres.

Iedere zaak is anders. Net als ieder mens. De beste oplossingen vragen daarom meer dan alleen juridische kennis. Ze vragen om een advocaat die de dynamiek van een zaak perfect aanvoelt en daar feilloos op inspeelt. Met persoonlijke betrokkenheid, daadkracht en een effectief advies, om voor u het beste resultaat te bereiken. Emyrtan helpt u op een praktische en begrijpelijke manier. 

Hippisch recht specialist: mr. A.J.M. (Rianne) van der Heijden LL.M. is al meer dan 35 jaar actief en bekend met de hippische sport en paardenfokkerij. Als geboren paardenliefhebber weet zij als geen ander de juridische kern te pakken wanneer deze tussen partijen zoek is geraakt in een hippische kwestie. Rianne kent de situaties, de emoties en treed voor haar cliënt op met als ultimum remedium een gang naar de rechter of het gerechtshof die daarover gaat oordelen.