BurgGolf De Haverleij

Alle bedrijven

Bij BurgGolf de Haverleij draait het natuurlijk ook om Bossche gezelligheid. Daarvoor heten wij u graag welkom in Restaurant Magnolia’s, onze vergaderruimtes en alle andere faciliteiten voor het organiseren van vergaderingen, een feest of een zakelijke bijeenkomst. Culinaire hoogtepunten gaan hier hand in hand met een stijlvolle organisatie van uw zakelijke of particuliere event. Wij zijn er om u te ontzorgen. Alles geregeld. Dat is BurgGolf.

Naast de 18 holes wedstrijdbaan heeft De Haverleij ook een 9 holes PAR-3 golfbaan. Ook zonder baanpermissie of GVB bent u hier van harte welkom. Daarnaast is er natuurlijk ook altijd de mogelijkheid voor beginnende golfers om gezellige en leerzame golfclinics bij ons te komen volgen onder begeleiden van een van onze PGA golfprofessionals.

Wilt u leren golfen in Den Bosch? Goed golfen begint met goed oefenen. Daarvoor bieden wij u uiteenlopende lidmaatschappen of proeflessen om eens kennis te maken met het golfspel. Daarnaast kunt u bij ons natuurlijk ook uw techniek verfijnen, uw houding verbeteren of uw afslag optimaliseren. Zoveel golfers, zoveel mogelijkheden. Onze PGA golfprofessionals staan startklaar voor lessen die precies aansluiten op uw golftalent.

Wilt u eens praten over de mogelijkheden voor uw vergadering, event of golftoernooi? Neem dan gerust contact met me op zodat we kunnen kijken hoe we uw idee kunnen uitwerken tot een top dag op onze mooie golfbaan.

Met vriendelijke groet,
Mark Peeters
m.peeters@burggolf.nl
06-13754624