Brabantsche worstenbroodjes BV

Alle bedrijven

Over ons
Onze worstenbroodjes worden met veel liefde bereid door onze gepassioneerde bakkers. En dat proef je! Een Brabantsch Worstenbroodje is royaal gevuld met verantwoord gehakt uit Brabant en  smaakvol gekruid zoals vroeger. Pure verwennerij voor elk moment van de dag!

Assortiment
Wij maken de lekkerste worstenbroodjes voor iedereen. Voor iedereen betekent dan ook voor iedere smaak of dieet. Trouw aan de Brabantse smaak maken wij worstenbroodjes met verschillende vullingen. Allemaal handgemaakt en allemaal keilekker! Zo maken wij onder andere….

Brabantsche Worstenbroodjes
Ons populairste worstenbroodje, royaal gevuld met varkens- en rundergehakt… smaakvol gekruid zoals vroeger

Meesterlijke Worstenbroodjes (duurzaam & lokaal)
Voor echte Bourgondiërs met roomboterdeeg en fijn gekruid varkensgehakt! Bereid met de beste lokale biologische producten.

Asperge Worstenbroodjes
De twee mooiste Brabantse producten verenigd in één. Met Brabantse asperges van Aspergeboerderij Verhoeven uit Cromvoirt

Maar ook maken wij vegetarische (vegan) worsten-broodjes. Worstenbroodjes met kip, sambal, glutenvrij en halal.

Doelgroep
Wij verkopen onze worstenbroodjes direct aan de consument vanuit onze bakkerijen. Ook bezorgen wij landelijk. Onze zakelijke klanten zijn horecagroot-handels, cateraars, supermarkten, speciaalzaken, horeca, ziekenhuizen, sportclubs, etc.

Sociale Worstenbroodjes
In onze bakkerijen werken wij met naast ervaren bakkers ook met moeilijker plaatsbare arbeids-krachten zoals 2 dove medewerkers, 7 senioren en 2 collega’s met autisme.