040taaldiensten

Alle bedrijven

Mijn naam is Astrid Amels en ik verzorg (beëdigde) vertalingen van het Nederlands naar het Engels en van het Engels naar het Nederlands van juridische en zakelijke teksten. Ik ben gespecialiseerd in de vertaling van overeenkomsten, algemene voorwaarden, notariële aktes en processtukken, maar daarnaast kun je ook bij mij terecht voor de vertaling van websiteteksten en diploma's, cijferlijsten en andere documenten voor particuliere en zakelijke opdrachtgevers. 

In deze tijd waarin steeds vaker gebruik wordt gemaakt van gratis online tools, laat ik zien wat de toegevoegde waarde van een vertaalprofessional is door mee te denken met jou als opdrachtgever, te signaleren als teksten inhoudelijke fouten bevatten en advies te geven over de verbetering daarvan. 

Als vertaler lees ik de te vertalen tekst meestal uitgebreider en intensiever dan degene die de tekst heeft opgesteld. En bovendien kijk ik er met een frisse blik naar, terwijl de opsteller vaak blind is voor de eigen fouten, wat ook logisch is. Je hersenen weten wat je wilde schrijven en vullen dit voor je in. Des te fijner wanneer zulke fouten uit je tekst gehaald worden, toch? Dat is nou de toegevoegde waarde van een gespecialiseerde vertaler. Daar kan geen gratis tool tegenop.

Meer weten? Neem dan contact met mij op of spreek me aan tijdens een netwerkdiner.

image