58-EVENTS Evoluon 1 pagina_edited

“We zijn er weer. En hoe!”

Ken jij het iconische Evoluon in Eindhoven alleen van het voorbijrijden of uit de tijd dat ‘de vliegende schotel’ door Philips was ingericht als techniekmuseum? Dan nodigen directeur Franc Dubbelman en zijn bevlogen team je van harte uit eens binnen te stappen voor een kop koffie, lunch of diner. Met Netwerk Brabant schuiven we maandag 7 januari aan tafel en horen we het bijzondere verhaal van het nieuwe Evoluon uit eerste hand.

“We zijn er weer. En hoe! We organiseren alles en hebben een iconische locatie die voor vergaderingen, bijeenkomsten, evenementen, feesten, congressen en andere ontmoetingen bijzondere mogelijkheden biedt.” Franc en zijn team hebben een missie. Ze willen van het Evoluon opnieuw de veelbesproken plek maken waar jong en oud elkaar ontmoeten om zich te vermaken, te verwonderen, te leren, nieuwe herinneringen te maken en zaken te doen.

“Dat lukt natuurlijk alleen met goede horeca, dus ben ik begonnen met de inrichting van een nieuw restaurant met koffiebar. Ik probeer hier al het goede van Brabant samen te brengen. Daarom ben ik zo blij dat Hutten Catering onze partner is die voor duurzaam en gezond eten en drinken zorgt. Bij de vijver hebben we in het seizoen een prachtig terras en van de zomer hebben we voor het eerst een strand met beachbar ingericht. Playa d’Evoluon was een groot succes. Dat doen we volgend jaar weer. Het Evoluon is een unieke plek voor allerlei activiteiten en evenementen; klein, groot, groter en groots, privé en zakelijk. Zeg maar wat je wilt, en wij organiseren het. Het is hier Goed Ontmoeten.”

Dat het team d’Evoluon op de goede weg is mag blijken uit de groeicijfers. Sinds de komst van Franc Dubbelman in december 2015 is het het team gelukt de omzet met 45% te verbeteren. Het Evoluon is weer een vitaal bedrijf.

Inschrijven voor: Mini Netwerk Contactavond maandag 7 januari 2019

Evoluon Eindhoven
Noord Brabantlaan 1a, 5652 LA Eindhoven
T 040 – 250 46 20
communicatie.evoluon@regus.com
www.evoluon.com