24-EVENTS Golf de Gulbergen 2 pagina’s_edited

Verschil moet er zijn

Foto: Silvia van Pelt (l) en Robine van Gerwen (r)

Op 8 oktober zijn we met Netwerk Brabant te gast bij Golf de Gulbergen. Een bijzondere baan door zijn uitdagende hoogteverschillen. Vanaf het ‘dak van Brabant’, maar liefst 65 meter boven NAP, heb je een geweldig uitzicht over het hele golfcomplex en de omgeving eromheen. En, zoals het hoort op een uitstekende golfbaan, je kunt er fantastisch lekker eten.

Manager Robine van Gerwen is enthousiast over de vele mogelijkheden die ze zakelijke gasten en golfers kan bieden. “Voor ondernemers hebben we onder andere een goed georganiseerde en geanimeerde businessclub die op vrijdag of zaterdag vooral actief is op de 18-holes baan. Daarnaast hebben we een Netwerkclub opgericht voor ondernemers die minder tijd vrij kunnen maken, maar wel heel graag regelmatig willen golfen. De Netwerkclubleden ontmoeten elkaar acht keer per jaar, zeven keer op de vaste donderdagavond en nog een keer voor een special event. We organiseren van april tot en met oktober zeven wedstrijden op de derde donderdag van de maand. Om 16.30 staat een broodje en flesje sportdrank klaar en spelen de leden negen holes. Vanaf 19.30 is het tijd voor de borrel en het walking diner, gevolgd door een korte prijsuitreiking. Sportief en zakelijk succes gaan hier makkelijk hand in hand. En het is altijd gezellig.”

“De Gulbergen is in alle opzichten heel toegankelijk. Ook als je hier niet golft ben je van harte welkom in het sfeervolle clubhuis voor een lunch, borrel en diner. Of gewoon een kop koffie. Alle gasten zijn ons even lief. Uiteraard delen we ons enthousiasme voor golf graag. Daarom organiseren we iedere maand een gratis kennismakingsles, met leerzame demonstraties, de kans om zelf te oefenen en uiteraard een gastvrije ontvangst. Waar je ook voor komt, weet dat je van harte welkom bent op Golf De Gulbergen. De enige club in de omgeving met ‘bergen’. Verschil moet er zijn!”

Gratis kennismakingsles
Wil je kennismaken met de golfsport en/of De Gulbergen? Meld je dan aan voor een gratis kennismakingsles via info@golfdegulbergen.nl of T 0492 – 592455.
De lessen zijn op 8 september, 6 oktober, 11 nov en 9 december

Inschrijven voor Mini Netwerk Contactavond, maandag 8 oktober

Golf De Gulbergen
Heiderschoor 26, 5731 RG Mierlo
T 0492 – 59 24 55
info@golfdegulbergen.nl
www.golfdegulbergen.nl