NMB-1806

‘Ultieme gastvrijheid met net dat stapje extra’

Foto: David da Silva (l) en Robin Mol (r)

Barlucca is een van de bekendste Italiaanse restaurants in Breda. Je geniet er van pure producten en een gastvrije beleving die je niet snel vergeet. Wat velen niet weten is dat Barlucca ook een grote privéruimte boven heeft waar je kunt genieten van een intiem diner vanaf 20 personen of uit je dak kunt gaan samen met 200 (bruiloft)gasten. 

Robin Mol en David da Silva zijn de trotse eigenaren van dit prachtige Italiaanse restaurant. Twee jonge ondernemers die denken in mogelijkheden en de markt blijven aanspreken door verrassend te koken. “We willen gasten verrassen en verbazen met onze producten en service”, vertelt Robin trots.

Zakelijke diners, events en feesten
De bovenverdieping heeft dezelfde tijdloze industriële look als het restaurant beneden, met een eigen opgang, bar en toiletgroep. Van traditioneel diner, informeel sharing dinner tot walking dinner, alles is mogelijk. “Voor kleine gezelschappen creëren we een gezellige en intieme sfeer. Voor grote groepen nodigt de bar uit om gezellig te borrelen of te dansen op de muziek van de DJ.”  Netwerkborrels, vergaderingen, jubileumfeesten, zakelijke diners, verjaardagen, bruiloften, we maken er een geslaagde avond van.

Gastvrijheid ten top
Barlucca ademt gastvrijheid. Je voelt het meteen vanaf het moment dat je binnenstapt. Je stemt je wensen af met een vast contactpersoon en tijdens de avond heb je een eigen gastheer of -vrouw tot je beschikking. “We zetten net dat stapje meer en willen onze gasten een vijf sterren beleving meegeven”, vertelt Robin trots. “We hebben een hecht en hands-on team dat klaarstaat om van elke avond een unieke beleving te maken.”

Inschrijven voor: Mini Netwerk Contactavond, woensdag 9 januari

Barlucca
Van Coothplein 24, 4811 NG Breda
T 076-5216696
info@barlucca.nl
www.barlucca.nl