Events Word lid

sluiten

Wij zijn Studio Boxx !

terug naar alle artikelen

image

Wij zijn Studio Boxx – Een multifunctionele studio gevestigd in Nuenen waar creativiteit en beleving samenkomen!
 
Bij Studio Boxx draait alles om wat de klant wenst en hoe we dit met zorg en toewijding kunnen realiseren tot een indrukwekkend eindresultaat. Ons bedrijf omvat een perfecte combinatie van vier onderscheidende 'Boxx'-ervaringen: de Studio Boxx, Photo Boxx, Kook Boxx en de Event Boxx.

Van studioruimte tot volwaardige opname set in onze Studio Boxx:
Ben je op zoek naar een studio voor je fotografie- en videoproducties? Bij ons kun je gebruikmaken van een ruimte tot wel 620 vierkante meter met een hoogte van 7,5 meter! Deze studio is flexibel in te delen, zodat je de ruimte naar eigen wens kunt benutten. Of je nu een grootschalige fotoshoot of een filmopname organiseert, onze studio biedt de veelzijdigheid om aan je behoeften te voldoen.
 
Ontdek de culinaire kunst in onze Kook Boxx:
In de Kook Boxx nodigen we je uit om te genieten van onvergetelijke avonden vol bijzondere smaakbelevingen die je zelf hebt gecreëerd. Je kunt je culinaire vaardigheden aanscherpen tijdens onze inspirerende kookworkshops of een teambuilding-activiteit organiseren met je bedrijf. Of het nu gaat om een bedrijfsuitje, een gezellig diner of een verjaardagsfeestje, onze Kook Boxx biedt een unieke en smaakvolle ervaring voor iedereen.
 
Verbeelding komt tot leven in onze Photo Boxx:
In de Photo Boxx worden magische momenten vastgelegd en verbeelding tot leven gebracht. Onze getalenteerde fotografen zijn gespecialiseerd in product-, reclame-, 360-graden-, food- en portretfotografie, zowel in onze goed uitgeruste studio als op locatie. Grote namen zoals DAF, KLM en Signify zit in ons klantenbestand. Of je nu een MKB-bedrijf, een international of een particulier bent, wij brengen jouw visie tot leven met adembenemende foto's.
 
Uw evenement, onze zorg in de Event Boxx:
In de Event Boxx bieden we een uitgebreid scala aan mogelijkheden voor al jouw evenementen. Van feesten, presentaties en bedrijfsbijeenkomsten tot huwelijken en uitvaarten. Wij zijn toegewijd om je alles te bieden wat je nodig hebt voor een succesvolle dag. Onze ruimtes zijn volledig aanpasbaar om jouw evenement naar een hoger niveau te tillen.
 
Bij Studio Boxx staan creativiteit, gastvrijheid en kwaliteit centraal. Wij nodigen je uit om de unieke ervaringen te ontdekken die we te bieden hebben en om samen met ons memorabele momenten te creëren.

 

Tags

delen

Studio Boxx

Spegelt 45
5674 CE Nuenen
040 – 283 1231

studio-boxx.nl Lees meer >

Ook interessant

‘t Verrassende ondernemersverhaal achter Mr. Brown Specs & Beans
Gertjan de Bruijn is een pionier die met én de Hogere Hotelschool in Maastricht én de opleiding tot opticien, een verrassend pad naar de optiekwereld bewandelde. Beide liefdes kwamen 8,5 jaar geleden bijeen in de originele optiekzaak Mr. Brown Specs & Beans, die het traditionele opticienimago doorbrak.
Schop eens wat klanten buiten!
Zorgeloos en ontspannen naar je werk is voor sommigen goed te doen. Als je kinderen je huis zo nu en dan omtoveren tot oorlogsgebied kan het zelfs een zegen zijn dat je naar je collega’s mag. En daar ook nog voor betaald wordt. Maar zorgeloos en relaxed naar je eigen bedrijf… dat is toch vaak een
stevige uitdaging.
Wekke | BBM Schoonmaakdiensten; Waar kwaliteit standaard is
In Nederland is Wekke | BBM Schoonmaakdiensten een gerenommeerde naam in de schoonmaaksector, erkend met het Keurmerk Schoon van Schoonmakend Nederland, inclusief specialisatie in Glas- en Gevelreiniging. Elke dag staan de betrokken en gedreven medewerkers klaar om klanten volledig te ontzorgen in alle schoonmaakdisciplines.
‘In alles wat we doen staat de praktijk centraal’
Op de campus van De Rooi Pannen staat een uniek onderwijshotel waar studenten de kans krijgen om praktijkervaring op te doen. Het hotel beschikt over 16 hotelkamers, 3 conferentiezalen en 2 restaurants, en straalt door zijn authenticiteit en historie een bijzondere sfeer uit.