Events Word lid

sluiten

Iedereen sluit De Avenue in zijn hart

Fotografie: Else Loof

Tekst: Marsha Paans

terug naar alle artikelen

image

Als je De Avenue binnenstapt, valt je mond open van verbazing. De voormalige schuilkerk heeft een sfeervolle ambiance en een allure van een ouderwetse schouwburg. Voeg hier een dosis eindeloze mogelijkheden aan toe en jouw avond kan niet meer stuk.

Een blijvende herinnering
“Iedereen sluit De Avenue op zijn eigen manier in zijn hart”, vertelt de jonge ondernemer Rens de Grauw. “Bezoekers hebben een specifieke herinnering aan deze locatie. Of het nou gaat om een bruiloft, seminar, vergadering, lunch of bedrijfsfeest, er valt zóveel te zien en te beleven binnen de muren van de Avenue.”

De mogelijkheden zijn eindeloos
“Onze doelgroep is breed, maar gelukkig spreken mijn collega’s alle talen”, vertelt Rens met trots.  De Avenue heeft alle mogelijkheden in huis. Daardoor kunnen ze hun klanten voorzien in al hun wensen en behoeften. Ze hebben een eigen podium, keuken en licht en geluid. Daarnaast hebben ze twee complete zalen en een enorm netwerk aan artiesten.”

Blijf zichtbaar en relevant
“We zorgen ervoor dat we zichtbaar en relevant blijven voor onze klanten. Dit doen we door samen te werken en door ludieke acties te bedenken. Ik geloof niet in advertenties. Door collectieve samenwerkingen heb je twee keer zoveel bereik én altijd iets interessants te vertellen.”

Daarnaast heeft De Avenue een creatieve oplossing bedacht tijdens de coronacrisis om tóch zichtbaar te blijven. “Als we geen rondleidingen kunnen geven, dan doen we het toch virtueel”, zegt Rens met een lach op zijn gezicht. “We hebben onze klanten via ZOOM meegenomen door ons pand om hen tóch die beleving te geven.”

 

Tags

delen

De Avenue

Waterstraat 5
4811WZ Breda
0619875755

www.de-avenue.nl Lees meer >

Ook interessant

Barlucca: Een stoer, Italiaans getint restaurant
Robin Mol en David da Silva zijn inmiddels al 8 jaar werkzaam bij Barlucca. In eerste instantie als bedrijfsleiders, maar na 4 jaar hebben ze de kans gekregen om Barlucca over te nemen. Deze kans lieten ze natuurlijk niet aan zich voorbij gaan.
Bij De Phil is het binnen- en buitengewoon genieten
Al decennialang een begrip in Tilburg: De Phil. De karakteristieke stadsvilla tegenover het Willem II-stadion is naast sociëteit ook evenementen- en congreslocatie van Wijnstra Catering en daarmee ook een trekpleister voor iedereen die iets te vieren of organiseren heeft.
Beer for Thought
Brouwerij Frontaal groeit harder dan ooit! Met hun innovatieve, smaakvolle en verrassende bieren hebben ze niet alleen Breda, maar ook de rest van de wereld weten te veroveren.
Bij The Rosendale staat verbinding centraal
De naam is nieuw, het hotel niet. Dat staat er al sinds 1915. Vorig jaar namen Jody Mekes en Rob de Weerd het voormalige Best Western City Hotel Goderie over en doopten het om tot The Rosendale.