Events Word lid

sluiten

Voor een lach zullen wij alles doen...

terug naar alle artikelen

image

In verhalen die ons echt boeien heeft de held het altijd moeilijk voordat hij/zij betere tijden tegemoet gaat. Tegenslagen maken ons creatief en sterk. Dat geldt voor ondernemers, voor topsporters en vaak ook voor mensen die ziek worden. We zetten door, zeker als we de juiste hulp krijgen. Stichting Topsport for Life biedt die hulp en zorgt tegelijk voor onvergetelijke dagen.

“Voor een lach zullen we alles doen”, zegt initiatiefnemer en directeur Miel in ‘t Zand. Sinds 2010 zet hij zijn ervaring en relaties in de topsportwereld in om onvergetelijke activiteiten te organiseren voor mensen die nú levensbedreigend ziek zijn (vooral door ALS of kanker). Dat doet hij samen met een betrokken team aan vrijwilligers. “Behalve voor plezier zorgen we ook voor professionele coaching en begeleiding, zowel van onze gasten als hun naasten. We hebben net ons jaarlijkse Summercamp op Ameland achter de rug. Dat was weer een geweldige ervaring voor iedereen (zie film op de website). Even weg uit de dagelijkse sleur, genieten van de natuur, lekker eten en drinken, het gezelschap van lotgenoten, wetende dat er goede (medische) zorg beschikbaar is.”

“Iedere activiteit bevestigt hoe Topsport for Life van waarde is voor heel veel mensen. Voor onze gasten, hun naasten, de vrijwilligers én voor onze sponsoren, die met ons ook onvergetelijke ervaringen opdoen. Dankzij onze sportieve connecties bieden wij activiteiten voor medewerkers en klanten die je elders niet vindt. Onze ambassadeurs helpen daar graag bij, bijvoorbeeld door hun verhalen te vertellen. Verhalen over doorzetten en overwinnen van tegenslagen. Die verhalen creëren we steeds opnieuw. Ik nodig iedereen uit om met ons samen te werken.”

 

Tags

delen

Topsport for Life

‘SX Center’ Torenallee 3
5617 BA Eindhoven
040 304 1313

topsportforlife.nl Lees meer >

Ook interessant

Covebo zorgt dat het werkt
Het gaat goed met de werkgelegenheid in Nederland. Dat heeft ook een keerzijde. Want terwijl het aantal banen groeit, zijn kandidaten steeds moeilijker te vinden. Dat kan een behoorlijke wissel trekken op groei en continuïteit, ook voor bedrijven in Brabant.
“Brabant moet bijblijven om zijn interessante vestigingsklimaat te behouden”
Andere tijden vragen om andere antwoorden. Als Noord-Brabant de motor wil blijven van de Nederlandse economie, dan zijn oplossingen nodig voor de problemen van nu.
Groeien met je bedrijf
Ben jij klaar om je bedrijf verder te professionaliseren? Met de praktische tips van financieel expert Marjan Heemskerk leer je alle kansen benutten op het gebied van financiën en bedrijfsvoering.
Coen van Rooij en zijn team laten alles waar leer op, aan of in zit leven
Leer leeft. Sterker nog, Coen van Rooij en zijn team laten oud leer dat is aangetast door de tand des tijds opnieuw leven. ”Een dankbaar materiaal”, zegt Coen, die interieurs van auto’s maar ook leer van meubilair en interieurs restaureert. En dat gebeurt in Waalwijk met liefde en gevoel voor het object én uiteraard voor het leer.