Events Word lid

sluiten

“Je moet mij bellen als ze zitten te mauwen over grond en gebouwen”

Fotografie: Else Loof

Tekst: Marsha Paans

terug naar alle artikelen

image

Als ondernemer ben je graag in de actiestand. Je durft risico’s te nemen, te investeren en stappen te zetten. Je hebt een passie voor je vak en bent gek op wat je doet. Inmiddels loopt je bedrijf zó goed dat je op zoek gaat naar een locatie waar de productie en opslag kunnen plaatsvinden. Je vindt een mooi terrein. Logistiek gezien is het een superlocatie én er staat al een waardig gebouw op het terrein. Je besluit om dit buitenkansje niet te laten liggen en voor je het weet is het adres van je bedrijf overgeschreven. En dan staat de gemeente op de stoep. Dit terrein heeft blijkbaar een andere bestemming, maar dat wist je niet. Had je tóch maar een half jaar geleden bij Reinier Ensink van Blackbird Advocatuur aan tafel gezeten…

Reinier Ensink | Advocaat bestuursrecht en huurrecht
“Vastgoed gaat over alles wat te maken heeft met grond en gebouwen”, begint Reinier Ensink van Blackbird Advocatuur te vertellen. “Ik hou me vooral bezig met de bestuursrechtelijke kant van vastgoed. Wil je bijvoorbeeld met het bedrijf van A naar B verhuizen? Dan is het verstandig om zo vroeg mogelijk juridisch advies in te winnen in plaats van het op te laten lopen tot een juridisch conflict.”, laat Ensink weten. “Puzzelen en samen kijken wat de beste route naar de eindstreep is: dat is waar ik goed in ben.”

Persoonlijk contact en wederzijds vertrouwen
“Naast bestuursrecht hou ik me ook bezig met eigendomsdiscussies, burenrecht en huurrecht. Voor zowel ondernemers als particulieren. In het contact met mijn cliënten vind ik het belangrijk dat er een bepaalde klik is. Daarnaast hecht ik veel waarde aan wederzijds vertrouwen. Wil je eens kennis met me maken? Neem dan contact op! Geen zorgen; tijdens de kennismaking gaat er nog geen timer lopen.”

Tags

delen

Blackbird Advocatuur

Verlengde Poolseweg 16
4818CL Breda
076-5244600

www.blackbirdadvocatuur.nl/ Lees meer >

Ook interessant

Climate in Control is in control
Net nadat Henry van Geffen ontslag had genomen van zijn ict-baan om zijn eigen bedrijf Climate in Control uit te bouwen, was daar plotsklaps corona: “Toen was er ineens niks meer. Dat gaf me wel de kans om goed na te denken waar ik naartoe wilde met mijn onderneming.
De Glascentrale ziet vanuit duurzaam pand vraag naar glas toenemen
Arno Spierings van De Glascentrale in Tilburg heeft geen spijt van de verhuizing van zijn bedrijf drie jaar geleden. Qua ruimte, logistiek en op het gebied van energieverbruik werden er grote stappen voorwaarts gezet. “Eigenlijk zou het magazijn best wat groter mogen zijn...”
De verrassend harmonieuze ontwerpen van Japenga Architecten
“Mijn stijl kenmerkt zich door functionaliteit en krachtige lijnen. Met ruimtes om prettig te leven en te werken. Wat begint met een eerste schets wordt stap voor stap uitgewerkt tot in het kleinste detail"
“Van aandacht worden onze kozijnen en deuren niet duurder, wel beter.”
Verduurzaming van huizen en bedrijfspanden gaat vaak hand in hand met nieuwe kozijnen of deuren. Met een weloverwogen keuze is je pand tot in lengte van jaren verzekerd van kwaliteit en uitstraling.