NMB-1806

Succes is een mentaliteit

Foto: Marcel Reukers (l) en Rob Genefaas (r)

Het succes van uw bedrijf valt of staat met het juiste personeel. En juist goed personeel is steeds lastiger te vinden. In deze War of Talent die het laatste jaar is ontstaan is de Flexibility Groep uw partner in arbeidsbemiddeling. Met ruim honderd franchisenemers en elk gespecialiseerd in een van de Flexibility labels gaat deze arbeidsbemiddelaar voor het maximale resultaat. De Flexibility Labels zijn: Office, Onderwijs, Flexschilder, Technify, iMarketeers, Multilingual en HetUitzendbureau.nl. Kortom, u vindt er alle kandidaten onder één dak.

We zijn er voor de ondernemer
Rob Genefaas en Marcel Reukers zijn twee franchiseondernemers bij Flexibility. Twee ondernemers die graag hun kennis delen op het gebied van Werving & Selectie, het vinden van de juiste match en het uitzenden van kandidaten. “Het is onze taak om de ondernemer te ontzorgen”, vertelt Rob. Marcel vult hem aan: “We nemen geen genoegen met een A4tje met de functieomschrijving. Ik wil echt precies weten wat de functie inhoud, de samenstelling van het team en de cultuur van het bedrijf leren kennen. Juist dan kun je van betekenis zijn voor de opdrachtgever. Pas dan kun je kwaliteit leveren.”

Succesvol matchen is maatwerk
“Kwaliteit is ook een goede voorselectie maken van kandidaten. We doen een nauwkeurige screening, diploma check en spreken kandidaten minimaal twee keer voordat we hem of haar voorstellen”, aldus Rob. “Juist het succesvol werven en selecteren is voor mij de uitdaging. Hierdoor hebben we een hoog slagingspercentage en daarom durven wij te zeggen no cure no pay.” Kortom, twee zelfstandigen die denken en handelen als een ondernemer, ook buiten kantooruren en dat spreekt aan!

We ontzorgen de opdrachtgever

Schaarste arbeidsmarkt vraagt om creativiteit
“Momenteel hebben veel bedrijven moeite met het vinden van het juiste personeel. Dit vraagt ook van ons creativiteit. We wachten niet af maar benaderen kandidaten actief”, zegt Marcel glimlachend. “Soms hebben potentiele kandidaten een sollicitatiegesprek zonder dat ze het door hebben. Daarnaast benutten we natuurlijk het grote Flexibility netwerk, de zoekmachines en social media.”

Flexibility Eindhoven-Veldhoven-Best
Rob Genefaas is sinds 2014 succesvol franchisenemer bij Flexibility. Hij heeft veel functies binnen het bedrijfsleven gezien en weet daarom als geen ander de vertaalslag te maken van vacature naar de juiste match. “Bovendien heb ik ruim 25 jaar ervaring in de automotive. Ik spreek hun taal en snap wie ze nodig hebben,” vertelt Rob enthousiast. “We richten ons op kantoorfuncties binnen het MKB, met specialisatie in de automotive.” Sinds kort heeft Rob regio Flevoland erbij.

Flexibility Etten-Leur en Breda-Zuid
Marcel Reukers kent als geen ander het reilen en zeilen van een ondernemer. Vanuit zijn financiële achtergrond heeft hij veel bedrijven van binnen gezien en weet waar een ondernemer van wakker kan liggen. “Ik ben gespecialiseerd in kantoor gerelateerde banen op mbo-, hbo- en wo-niveau. Mijn passie ligt in de samenwerking met mensen. Ik heb plezier in interactie en het plaatsen van de juiste persoon op de juiste plaats!”

We maken graag kennis met u onder het genot van een kopje koffie.

Rob Genefaas
06-50203365
rob.genefaas@flexibility.nl
www.flexibility.nl/eindhoven
www.flexibility.nl/flevoland

Marcel Reukers
06-31569583
marcel.reukers@flexibility.nl
www.flexibility.nl/uitzendbureau-etten-leur