sluiten

Want wat niet fout gaat, hoef je ook niet op te lossen!

terug naar alle artikelen

image

Maar je wilt ook niet steeds met regels en dossiers bezig zijn. Hoe houd je je onderneming juridisch steeds up-to-date? Hoe blijf je juridisch gedoe steeds voor?

VDT pakt het anders aan. Met onze moderne aanpak weten we jou als ondernemer voor onheil te behoeden. Niet door pas te komen opdraven als het al te laat is. Nee, wij ondernemen met je mee. Of het nou gaat om jouw Bedrijfsstructuur, Bedrijfsprocessen of jouw Mensen. Wij zorgen ervoor dat alles vooraf al goed geregeld is. Want wat niet fout gaat hoef je ook niet op te lossen. Dat is toch veel slimmer?

Mogen wij voorstellen: ons TEAM MENS & ARBEID. Zij ondernemen met je mee als het gaat om jouw Mensen. Zij ontwikkelden het VDT-product: ARBEID-OPTIMAAL. Deze oplossing in abonnementsvorm is bedoeld om ondernemers en HR-professionals dagelijks te voorzien van alles wat ze juridisch op personeelsgebied nodig hebben qua kennis, modellen en doorlopende dossierassistentie en nog veel meer. Centraal daarbij staat een reuzehandig online portaal. Alles van juridisch topniveau. Voor een vast bedrag per maand. Lekker simpel.

Foto van links naar rechts: Jeannot Coomans, Monja van den Berg en Brenda van Dinter, Team Mens&Arbeid

Tags

delen

VDT Advocaten

Hart van Brabantlaan 500
5038 JA Tilburg
013-5440400

www.vdt-advocaten.nl Lees meer >
Ook interessant