sluiten

Voor een lach zullen wij alles doen...

terug naar alle artikelen

image

In verhalen die ons echt boeien heeft de held het altijd moeilijk voordat hij/zij betere tijden tegemoet gaat. Tegenslagen maken ons creatief en sterk. Dat geldt voor ondernemers, voor topsporters en vaak ook voor mensen die ziek worden. We zetten door, zeker als we de juiste hulp krijgen. Stichting Topsport for Life biedt die hulp en zorgt tegelijk voor onvergetelijke dagen.

“Voor een lach zullen we alles doen”, zegt initiatiefnemer en directeur Miel in ‘t Zand. Sinds 2010 zet hij zijn ervaring en relaties in de topsportwereld in om onvergetelijke activiteiten te organiseren voor mensen die nú levensbedreigend ziek zijn (vooral door ALS of kanker). Dat doet hij samen met een betrokken team aan vrijwilligers. “Behalve voor plezier zorgen we ook voor professionele coaching en begeleiding, zowel van onze gasten als hun naasten. We hebben net ons jaarlijkse Summercamp op Ameland achter de rug. Dat was weer een geweldige ervaring voor iedereen (zie film op de website). Even weg uit de dagelijkse sleur, genieten van de natuur, lekker eten en drinken, het gezelschap van lotgenoten, wetende dat er goede (medische) zorg beschikbaar is.”

“Iedere activiteit bevestigt hoe Topsport for Life van waarde is voor heel veel mensen. Voor onze gasten, hun naasten, de vrijwilligers én voor onze sponsoren, die met ons ook onvergetelijke ervaringen opdoen. Dankzij onze sportieve connecties bieden wij activiteiten voor medewerkers en klanten die je elders niet vindt. Onze ambassadeurs helpen daar graag bij, bijvoorbeeld door hun verhalen te vertellen. Verhalen over doorzetten en overwinnen van tegenslagen. Die verhalen creëren we steeds opnieuw. Ik nodig iedereen uit om met ons samen te werken.”

 

Tags

delen

Ook interessant