sluiten

Veelzijdigheid troef op Aeroparc

Fotografie: Laurens Janus

Schrijver: Willem de Volder

terug naar alle artikelen

image

Hij neemt de plattegrond ter hand en wijst op de vele vestigings- en vergadermogelijkheden, van een ruimte van twintig vierkante meter en een fraaie kantoorvilla tot een complex van vierduizend vierkante meter en een keur aan opslagfaciliteiten. “Mogelijkheden te over en dat met toekomstperspectief als rode draad.” We zitten in het moderne en van veel glas voorziene restaurant. Aan de ene zijde is er zicht op de andere gebouwen op Aeroparc, zoals The Factory Sport & Fun en Gate 2, en aan de andere zijde lonkt een mooie patiotuin.

Vele disciplines

“Denk nou niet dat alles hier draait om luchtvaart”, neemt Geert-Jan al snel tijdens het gesprek een misverstand weg. “Het park ligt tegenover vliegbasis Gilze-Rijen. Er zijn hier enkele luchtvaart gerelateerde bedrijven gevestigd maar het gros richt zich op andere disciplines.” De sfeer op het Aeroparc-terrein en in het bedrijvenverzamelgebouw inspireert. Het nodigt uit tot ontmoeten en samenwerken. In het restaurant wordt door enkele groepjes druk overlegd. “Huurders op Aeroparc versterken elkaar voor zover ze daar behoefte aan hebben. Uiteraard ligt die verantwoording bij de ondernemer. Ik fungeer met Aeroparc – Crown Business Center sec als verbinder.”

Moderne huisvesting

Het exterieur van het Crown Business Center wordt geregeerd door een landelijke ligging, moderne architectuur en het ovale gebouw is voorzien van veel glas. In de luxe kantorenlocatie vinden huurders, hun relaties en bezoekers de meest uiteenlopende service, van een restaurant tot een ontmoetingscafé en van hoogwaardige receptie-ondersteuning tot secretariaatsdiensten. Het leent zich voor vergaderingen (tien zalen) en het auditorium heeft een capaciteit van tachtig personen. Verder zijn er flexwerkplekken met voorzieningen zoals internet en wifi. Met Ericsson in huis laat digitale connectie weinig te wensen over.

Duurzaam

De veelheid aan diensten en voorzieningen wordt nog eens extra versterkt met achttienhonderd parkeerplaatsen waarbij oplaadfaciliteiten nadrukkelijk aanwezig zijn. Duurzaamheid reikt verder want het dak draagt zo’n vierduizend zonnepanelen. Ook verkeerstechnisch is Aeroparc goed gesitueerd. “We zitten hier op vijf minuten rijden van de A58. De verbinding met Tilburg/Eindhoven, Breda/Rotterdam/Antwerpen is daardoor optimaal.”

'Huurders op Aeroparc versterken elkaar'

Scherp tarief

“Korte of lange termijn huren, behoort tot de mogelijkheden. Voor een heel scherp tarief.” Geert-Jan adviseert ondernemers, die voornemens zijn om te verhuizen of zelfs een pand te kopen, contact met Aeroparc op te nemen. “Ik ben er van overtuigd dat ze verrast zijn. Bovendien hebben we hier zoveel huurmogelijkheden dat de wensen al gek moeten zijn willen we geen maatwerk kunnen leveren. Ook de doorgroeikansen zijn hier enorm.” Geert-Jan streeft naar een nog hogere bezettingsgraad. Dat die het afgelopen jaar met zeventig procent is toegenomen duidt er op dat steeds meer ondernemers de voordelen zien van de faciliteiten, de onderlinge cohesie en de ligging van Aeroparc.

Tags

delen

AEROPARC Crown Business Center

Ericssonstraat 2
5121ML Rijen
0161-747800

www.aeroparc.nl Lees meer >
Ook interessant