sluiten

ProTonict: zorgeloos automatiseren voor ondernemers

Schrijver: Esther Nagtegaal

terug naar alle artikelen

image

Wat je ook nodig hebt, er is een passende oplossing voor. Maar waar vind je die? En hoe kan jouw bedrijf ermee aan de slag gaan? Vraag het Tonny Jonckbloedt van ProTonict. Zij is IT-projectleider en gaat op zoek naar de beste oplossing voor jou, inclusief moeiteloze overstap. 

Complex en toch alledaags

Eén van de branches waar Tonny veel ervaring in heeft, is de zorg. Een branche die net als de IT te maken heeft met complexe vraagstukken en tegelijkertijd in ieders dagelijks leven aanwezig is. Tonny verbindt Zorg en IT. Bij een ziekenhuis heeft ze ervoor gezorgd dat het computersysteem voor toegangspassen en slagbomen vernieuwd is. In een ander project heeft ze geregeld dat een ziekenhuis voldoet aan de privacywet en nu veilig gevoelige gegevens kan mailen. Een ander voorbeeld is het vervangen van 2000 beeldschermen op werkplekken van artsen, verpleging en ondersteunend personeel. Nu bij een ziekenhuis, maar net zo goed bij een ondernemer. 

Waar moet je beginnen? 

“Ondernemers weten goed wat ze willen, maar niet altijd waar ze moeten beginnen. Het ontbreekt ze aan tijd en specifieke kennis. Dan kom ik in beeld. Ik begin met het inventariseren van wensen en behoeften, daarna maak ik een plan om dat te bereiken”, gaat ze verder. Tonny zorgt er vervolgens voor dat de oplossing ingevoerd wordt, klaar voor gebruik. Dit doet ze samen met je medewerkers, het projectteam. Het resultaat: IT waar je geen hoofdpijn van krijgt. Ook als je niet in de Zorg zit. 

Tags

delen

Ook interessant