sluiten

Personeel systeem dat met u meegroeit

terug naar alle artikelen

image

LoonXperts biedt een vooruitstrevend, gebruiksvriendelijk en compleet personeel systeem. Een personeel systeem voor 3 tot 500 medewerkers waarbij eHRM en salarisverwerking zijn geïntegreerd en via de cloud wordt aangeboden. Het is gebruiksvriendelijk opgezet, zodat zowel medewerkers en managers als administratieve medewerkers al hun gegevens kunnen inzien en bewerken. Het systeem heeft een digitaal personeelsdossier en alle relevante eHRM processen.

U logt in op een uitstekend beveiligde webserver. Vervolgens heeft u als werkgever of HR-medewerker de mogelijkheid online loongegevens en mutaties in te voeren of wij verzorgen dit voor u. Deze gegevens worden door ons verder verwerkt. Wij zorgen voor professionele controle en toetsing aan de geldende wet- en regelgeving.
In het digitale archief (het zogenaamde documentenarchief) dat LoonXpert biedt, worden onder andere salarisstroken, arbeidsovereenkomsten en loonbelastingverklaringen opgeslagen. Zo heeft u als werkgever of HR-manager actueel inzicht in de status per medewerker. Om gebruik te maken van LoonXpert hoeft u geen software aan te schaffen en hebt u niet te maken met onderhoudskosten.

Registreer in uw personeelssysteem van LoonXpert wat u belangrijk vindt op één plaats: het digitaal personeelsdossier. Van personalia tot arbeidsovereenkomsten, functies en afdelingen. U kunt het aanvullen met al bestaande documenten. Zo heeft u alles overal bij de hand.

Met het beoordelingssysteem LoonXpert kunt u niet alleen functies, competenties en opleidingen vastleggen; u kunt ook o.a. de voortgang van de Wet verbetering Poortwachter registreren.

Zie in één oogopslag de meest belangrijke management informatie van uw personeel systeem zoals verzuimstatistieken, signaleringslijsten, werkgeverslasten, etc. Alle gegevens die u hebt ingevoerd zijn direct beschikbaar in deze geïntegreerde rapportage module.

Ook medewerkers kunnen gebruikmaken van LoonXpert. Medewerkers kunnen bijvoorbeeld via hun smartphone app eenvoudig declaraties opvoeren of vakantiedagen aanvragen. De manager keurt deze aanvragen goed of af. Alles is direct te volgen in het digitale personeelsdossier.

Tot slot:
Is uw interesse gewekt? De samenwerking met uw salarisadministrateur en salarisadviseur vereist maatwerk. Wij kijken samen met hoe u wilt samenwerken. Wat wilt u zelf doen of besteedt u liever uit. Gaat u de uitdaging aan om samen te werken met LoonXpert in de cloud? Voor meer informatie hierover nodigen wij u graag uit voor een vrijblijvend gesprek onder het genot van een kop koffie!

AccountXperts is een ambitieus accountantskantoor in Someren, waarin LoonXperts de online salaris- en personeelsadministratie slagvaardig verwerkt en adviseert

 

delen

AccountXperts

Kerkstraat 4-A 4-B
5711 GV Someren
0492-347981

www.accountexperts.nl Lees meer >
Ook interessant