sluiten

Nóg meer mogelijkheden bij Kopak

Schrijver: Esther Nagtegaal

terug naar alle artikelen

image

Of het nu gaat om een DM of een winkeldisplay, schapstroken of een verpakking; Kopak heeft het hele proces tussen ontwerp en aanlevering bij de klant in huis. Begin dit jaar deed de marketingspecialist daar nog een schepje bovenop. Met de aanschaf van een grootformaatprinter zijn er nu nóg meer mogelijkheden.

Aanvulling

Vorig jaar nam Kopak de totale logistieke dienstverlening van een klant over. Toen werden de posters, banners, schapstroken en displays nog aangeleverd door derden. Door de komst van de nieuwe printer kan Kopak al die producten nu ook zelf produceren. “Dit is een aanvulling op het aanbod dat we al hadden. We hebben nu alles zelf in huis en zijn dus niet meer afhankelijk van toeleveranciers. Dat maakt het proces nog sneller. Vandaag besteld is morgen in huis”, vertelt eigenaar Koert van de Kerkhof.

“Printen op groot formaat, ook op materialen als kunststof en hout”

Andere materialen

Het bijzondere van de nieuwe machine is dat die niet alleen op heel grote formaten papier en karton kan printen, maar ook op materialen als kunststof en hout. Dat betekent dat de mogelijkheden voor logobedrukking of andere bedrijfsuitingen vele malen groter zijn geworden. “We kunnen bijvoorbeeld houten ansichtkaarten maken, maar ook binnendeuren en tafelbladen bedrukken”, gaat Van de Kerkhof verder. “Een logo rechtstreeks op de deur van je bedrijfspand is nu dus ook mogelijk.”

Tags

delen

Kopak

Hectorstraat 17
5047 RE Tilburg
013-5774549

www.kopakbv.nl Lees meer >
Ook interessant