sluiten

Midden Brabant Advies, je persoonlijk adviseur voor al je financiële vraagstukken.

Schrijver: Esther Nagtegaal

Fotografie: Laurens Janus

terug naar alle artikelen

image

Een onafhankelijk advies van iemand die echt de tijd voor je neemt. Waar vind je dat nog? Bij Midden Brabant Advies. Het financieel advieskantoor van Peter Dirks doet wat het belooft: naast de klant gaan staan en helpen bij het oplossen van financiële vraagstukken, in de volle breedte. En met vier vestigingen in de regio Midden-Brabant is er altijd één bij jou in de buurt.

Aandacht voor risico’s

Oprichter en eigenaar Peter Dirks is een oude rot in het vak. Met meer dan veertig jaar ervaring in de financiële wereld, kan hij zijn klanten op ieder gebied een goed advies en de juiste producten bieden. Met Midden Brabant Advies richt hij zich voornamelijk op ondernemers en zelfstandigen en hun vaak ingewikkelde financiële vraagstukken, zowel zakelijk als privé. “Terwijl de grote financiële dienstverleners steeds meer online gaan, investeren wij juist in het persoonlijk contact met onze klanten”, vertelt hij. “Neem nou risico’s. Veel ondernemers zijn zich niet bewust van de aansprakelijkheidsrisico’s die ze lopen, zoals het cyberrisico, werkgeversrisico’s en bestuurdersaansprakelijkheid. Er zijn veel oplossingen mogelijk. Op het gebied van schadeverzekeringen werkt Midden Brabant Advies exclusief samen met Quintes.”

Alternatieven voor financiering

Zakelijk bankieren kan ook via Midden Brabant Advies; bij RegioBank. De bank die consumenten als beste beoordelen. Voor de overige producten en diensten is Midden Brabant Advies volledig onafhankelijk. Het voordeel is dat er veel kan. “We zien bijvoorbeeld nu, ook in coronatijd, dat financiers eenzijdig de relatie opzeggen. Wij hebben vaak oplossingen waarmee ondernemers wél aan geld kunnen komen. Bij RegioBank, maar ook bij private investors en crowdfunders. Kom eens praten, dan laten we je zien wat er allemaal mogelijk is.”

Tags

delen

Midden Brabant Advies

Baerdijk 20
5061GG Oisterwijk
013-5212001

www.middenbrabantadvies.nl/ Lees meer >
Ook interessant