sluiten

Jij zorgt voor jouw onderneming, wij voor jouw personeel. Da’s pas slim ondernemen!

terug naar alle artikelen

image

En dat alles zonder dat je hier zelf omkijken naar hebt én zonder dat je een HR-medewerker op kantoor hebt zitten. Niet? Maar het zou wél mooi zijn toch? B-Talented helpt jou om slim te ondernemen.

HR-adviseurs Peggy Bressers en Evy Ostermann van B-Talented en HRM.wiki helpen ondernemers met complexe personeelsvraagstukken. Peggy: “Nu de arbeidsmarkt onder druk staat, staan veel bedrijven voor een uitdaging. Hoe kunnen zij aan goed gekwalificeerde medewerkers komen én deze behouden? En wat als een medewerker niet goed functioneert? Hoe ga je daarmee om en leg je dit goed vast in een dossier? Veel MKB’ers hebben deze kennis niet paraat. Zij zoeken een daadkrachtige partner op het gebied van HR, met een duidelijk antwoord op al hun personeelsvraagstukken. Tegelijkertijd varieert de behoefte aan een HR-specialist gedurende het jaar én door de jaren heen. MKB-bedrijven willen hierdoor niet langer persé iemand voor HR in dienst nemen. Flexibiliteit is het sleutelwoord.”

Dáárom outsourcen

“De tendens is duidelijk: steeds meer bedrijven kiezen er bewust voor om hun HR-dienstverlening in te kopen. Outsourcen heeft veel voordelen!”

·         Je beschikt over specialistische kennis wanneer jij deze nodig hebt.

·         Je hoeft zelf niemand in dienst te nemen voor HR.

·         Je overheadkosten blijven hierdoor onder controle.

·         Je hebt zelf geen omkijken naar HR en kunt je focussen op jouw corebusiness.

·         Je beschikt over oplossingen en een sparringpartner voor de lange termijn.

·         En vooral: je beschikt over een hoge kwaliteit HR die écht waarde toevoegt aan je bedrijf.

Borgen via HRM.wiki

“Ook de borging van het HRM-beleid is onmisbaar om slim te ondernemen. Zo staan de huisregels, arbeidsvoorwaarden en ontwikkelmogelijkheden van je bedrijf overzichtelijk op een rij en zijn ze eenvoudig te raadplegen. Veel ondernemers willen wel aan de slag met hun HRM-beleid - je wilt tenslotte dat alles goed geregeld is voor je medewerkers – maar toch komt het er niet van. HRM.wiki is de oplossing voor ondernemers om op innovatieve wijze, relatief low cost het HR-beleid online te borgen binnen je bedrijf. Handig en duidelijk, voor medewerkers en ondernemers. Je hebt altijd parate HR-kennis bij de hand!”

Meer weten? Neem contact op met Yvon Ginus, accountmanager bij B-Talented en HRM.wiki. T: 085-0160456 

Tags

delen

B-Talented B.V.

Kapitein Hatterastraat 23-E
5015 BB Tilburg

www.b-talented.nl Lees meer >
Ook interessant