sluiten

Hotel Central is de huiskamer van ’s-Hertogenbosch

Fotografie: Geeke van Dijck

Schrijver: Stefan Korthout

terug naar alle artikelen

image

’s-Hertogenbosch komt tot leven. De winkels gaan open, de terrasjes stromen vol. Hotel Central is de huiskamer van ’s-Hertogenbosch. De plek om af te spreken met familie en relaties. Om te eten, te overnachten. Om zaken te doen. Directeur Karin Rademaker: “Hotel Central is de uitvalsbasis in de Bourgondische Brabantse hoofdstad. Ook bij ons pop-upterras Cé bij Dieske ben je thuis in hartje Brabant.”

Ligging
“Particuliere en zakelijke gasten vinden bij ons alle comfort, gastvrijheid, sfeer en ruimte. We bieden 125 hotelkamers en een luxe penthouse. Voor meetings, seminars en congressen beschikken we over diverse zalen en alle faciliteiten. Ongeëvenaard is natuurlijk de centrale ligging van ’s-Hertogenbosch. We zijn vanuit iedere richting uitstekend bereikbaar. Hotel Central heeft bovendien een eigen afgesloten parkeergarage tegen gereduceerde tarieven. Ook met het openbaar vervoer ben je er zo; slechts 8 minuten lopen vanaf Centraal Station.”

Ook bij ons pop-upterras Cé bij Dieske ben je thuis in hartje Brabant'

Eigentijds
“Nieuw is ons pop-upterras Cé bij Dieske op het Herman Moerkerkplein. Deze eigentijdse locatie, omgeven door historische stadsmuren en monumentale bomen, is tot eind september de plek voor een drankje of om te genieten van internationale gerechten. Vis, vlees, vegetarisch en vegan, bereid met lokale ingrediënten; we denken aan iedereen.”

Weldadig
“‘s-Hertogenbosch is een heerlijke stad. Om zaken te doen, te shoppen of cultuur te snuiven. We zien onze gasten dan ook regelmatig terug. Bij Golden Tulip Hotel Central komen zij tot rust na een bruisende dag. Met een weldadige overnachting, een fijne lunch of heerlijk diner met een haast koninklijk uitzicht over de Markt. Ons pop-upterras Cé bij Dieske is de komende zomermaanden een geweldige aanvulling daarop. We zien u graag tijdens het netwerkdiner van Netwerk Brabant op 20 september.”

Foto: Daphne Lowies, Sales Accountmanager

Aanmelden Brabants Netwerkdiner maandag 20 september

delen

Golden Tulip Hotel Central

Burgemeester Loeffplein 98
5211RX Den Bosch
073-6926926

www.hotel-central.nl Lees meer >
Ook interessant