sluiten

Hoe Bonheur Horeca Groep zorgt voor structuur voor de hele organisatie

terug naar alle artikelen

image

Binnen professionele organisaties is er veel behoefte aan structuur, maar toch blijkt dat dit niet altijd even makkelijk is om te creëren. Zo ook voor Bonheur Horeca Groep, al jaren trouw partner van Netwerk Brabant. Meetings vormen het fundament van een goede flow in een organisatie. Ondanks dat de Bonheur Horeca Groep zich hier goed van bewust is hebben zij er voor gekozen om zich te blijven ontwikkelen en de volgende stap te zetten.

Rick Henskens, manager bedrijfsontwikkeling en automatisering van Bonheur Horeca Groep, kwam in contact met vegaderspecialist Dion Duimel. Dion is directeur van Notulen Software, een online tool waarmee het vergaderproces wordt geoptimaliseerd. Zo helpt hij organisaties met het creëren van meer structuur en efficiëntie. Door de tool in te zetten voor alle vormen van overleg, heeft ook Bonheur Horeca Groep deze efficiëntie en structuur gerealiseerd. Denk hierbij aan beter voorbereide deelnemers, kortere meetings en actiepunten die opgevolgd worden.

“Ten eerste zorgt Notulen Software ervoor dat de flow in de organisatie veel beter is. Na afloop van een meeting heeft iedereen een overzichtelijk verslag inclusief een actielijst. Ook zorgen de dashboards en automatische reminders ervoor dat iedereen de acties op tijd voltooid.” aldus Rick.

Bovendien verbetert de tool de interne informatievoorziening. “Meetings zijn makkelijk doorzoekbaar. Je vindt belangrijke informatie een stuk sneller terug. Met Notulen Software koppel je bespreekpunten direct aan de juiste documenten en hoeven jouw collega’s niet zelf op zoek te gaan.” Kortom, nooit meer losse Word documenten of zoektochten naar de juiste documenten op de netwerkschijf.

Notulen Software

Foto: (l) Dion Duimel en (r) Rick Henskens 

Tags

delen

Ook interessant