sluiten

Groeipijn, wie heeft er niet mee te maken?

terug naar alle artikelen

image

De wensen en eisen van de jonge generatie zijn anders dan werkgevers gewend zijn. Dat vraagt om een andere HR-aanpak! B-Talented en HRM.wiki helpen jou de medewerker van nu binnen te halen én te houden.

HR-adviseurs Peggy Bressers en Evy Ostermann van B-Talented en HRM.wiki helpen ondernemers met complexe personeelsvraagstukken. Peggy: “De medewerker van nu is veel minder loyaal dan vroeger. In plaats van ‘Wat kan ik een werkgever bieden?’, vraagt deze generatie juist: ‘Wat heeft een werkgever mij te bieden?’ Er zijn uitdagende banen genoeg. Bovendien benaderen jongere werknemers werk op een nieuwe manier. Ze zijn minder honkvast en hechten minder waarde aan zekerheid. Vrijheid is bijvoorbeeld minstens zo belangrijk, net als balans in werken en leven. Als je daar als werkgever op inspeelt, vind je de juiste mensen en kun je rekenen op hun commitment. B-Talented helpt de generatiekloof te dichten. Wij geven werkgevers en leidinggevenden de juiste tools in handen om deze doelgroep te interesseren en te motiveren.”

Bied transparantie met HRM.wiki
Ook bij het neerzetten van een goed arbeidsvoorwaardenbeleid helpen Peggy en Evy, namelijk met HRM.wiki. Belangrijk, want transparantie is één van de zaken die werkgevers kandidaten en medewerkers kunnen bieden. “Vaak schort het binnen organisaties aan duidelijkheid, terwijl mensen hier juist veel behoefte aan hebben. HRM.wiki is dé tool om transparantie te bieden over bijvoorbeeld arbeidsvoorwaarden, rechten en plichten en verwachtingen van medewerkers. Als je laat zien hoe binnen jouw bedrijf de zaken geregeld zijn, kan dat kandidaten over de streep trekken en zorgen dat mensen bij je blijven werken.”

Meer weten? Neem contact op met Yvon Ginus, accountmanager bij B-Talented en HRM.wiki. T: 085-0160456
yvon@b-talented.nl

Ook B-Talented groeit: nieuw kantoor!
B-Talented groeit zelf ook. “Op 1 oktober zijn we verhuisd naar een nieuw kantoor aan de Kapitein Hatterasstraat 23 E. Een locatie waar we letterlijk kunnen groeien én nieuwe diensten kunnen aanbieden. Zo willen we een club oprichten voor HR-professionals binnen MKB-bedrijven die zelfstandig werken en soms behoefte hebben aan een sparringpartner. Wij bieden hen de mogelijkheid om ervaringen uit te wisselen en te zorgen dat ze up-to-date blijven, bijvoorbeeld door sprekers hun kennis te laten delen over actualiteiten. Ook is er op het nieuwe kantoor de mogelijkheid om weer actiever workshops over HR aan te bieden.”

delen

B-Talented B.V.

Kapitein Hatterastraat 23-E
5015 BB Tilburg

www.b-talented.nl Lees meer >
Ook interessant