sluiten

Groeikompas: Effectief ondernemen

terug naar alle artikelen

image

Als ondernemer heb je van jouw passie en kwaliteiten je werk gemaakt. Je houdt van je werk, met name de uitvoerende kant ervan. Je bent graag in contact met je klanten en wil graag aan hun wensen voldoen. Doen waar je goed in bent en waar je energie van krijgt; dat is waar jij je focus wilt hebben. En terecht!

Geen tijd, geen zin, ik weet niet hoe het moet…

Klinkt dat herkenbaar? Waarschijnlijk is het antwoord, diep van binnen, volmondig: Ja.

Je hebt bijvoorbeeld werk waarbij je constant onderweg bent of in gesprek met klanten. Natuurlijk wil je telefonische gesprekken netjes afhandelen, maar regelmatig krijgen ze je voicemail. Heel vervelend voor die (potentiële) klant, want nu hebben ze weer niemand gesproken. En vervelend voor jou, want dit is niet hoe jij met je klanten/relaties wilt omgaan.

Of je werkt dagelijks met het opstellen van teksten, offertes en rapportages, maar bent niet zo zelfverzekerd over de spelling en grammatica van diezelfde teksten. Je hebt verstand van zaken, je weet waar je over praat, maar op het gebied van communicatie weet je de Nederlandse taalregels niet meer.

Juist voor dit soort situaties werken wij vanuit Groeikompas. Een onafhankelijke derde die ook kan communiceren en werken vanuit jouw organisatie. Flexibel en naar jouw wens. Elke organisatie en haar behoefte is anders en zo is ook onze aanpak voor elke klant anders.
Groeikompas versterkt jouw bedrijf waar dat nodig is, zowel tijdelijk als voor de lange termijn.

‘Nee’ kennen wij niet
Samen met jou gaan we er vanuit dat alles mogelijk is. Kijken wat de knelpunten zijn en welke tools ingezet kunnen worden om deze uit de weg te helpen. Het liefst zo dat je niet meer tegen dit knelpunt aanloopt. Onze medewerkers beschikken over de kennis en motivatie die nodig is om jouw bedrijf te helpen groeien. Zowel op organisatorisch vlak, als op administratief, secretarieel en telemarketing gebied.

Wil je meer informatie hoe we jou kunnen helpen in je groeiproces? Neem dan contact met ons op: 085 732 55 33.

delen

Groeikompas

Paardeweide 3f
4824EH Breda
085-732 55 33

groeikompas.nl/ Lees meer >
Ook interessant