sluiten

GOOS! Evenementen Organisatie en de Oude Kerk in Dongen

Schrijver: Esther Nagtegaal

terug naar alle artikelen

image

Inmiddels is de derde keer in voorbereiding, maakt Lisette steeds meer gebruik van de Oude Kerk en mondden complimenten over haar mensen uit in Hospitality Hands, een uitzendbureau voor bedienend horecapersoneel.

Verbeterd evenementenklimaat

Een unieke, vaste evenementenlocatie met een goede sfeer voor verschillende gelegenheden. Die wens kwam voor Lisette enkele jaren geleden uit met de Oude Kerk in Dongen. Sindsdien investeerde het kerkbestuur in de verwarming en de wifi. Het evenementenklimaat werd er een stuk beter van. Geen wonder dat Lisette zich steeds meer concentreert op de mogelijkheden die deze sfeervolle plek biedt.

De rol van de ruïne

“In de kerk zelf is het nu altijd behaaglijk”, vertelt ze. “Dat betekent dat we nu ook in de wintermaanden diners, meetings en bruiloften kunnen organiseren.” De ruïne is een ander verhaal. Daar speelt het weer nog steeds een belangrijke rol, maar ook daar heeft Lisette iets op bedacht. “In de winter plaatsen we chaletjes en organiseren we er eindejaarsevenementen. Een soort kerstmarkt-idee. In de andere seizoenen gebruiken we de ruïne als sfeervolle entree als het weer niet meewerkt”, legt Lisette uit.

“Dankzij een beter evenementenklimaat in de kerk, kunnen we nu veel beter gebruikmaken van de mogelijkheden

Mediterrane sferen

De ruïne is op zijn best als de temperatuur stijgt en het droog blijft in Dongen. Dan waant de bezoeker zich in mediterrane sferen. Een beleving die in Nederland zijn gelijke niet kent. 

Tags

delen

GOOS! Evenementen Organisatie

Mgr. Schaepmanlaan 53
5103BB Dongen
0162-312884

www.goosevenementen.nl/ Lees meer >
Ook interessant