sluiten

GOOS! Evenementen, gastvrij onthaal op droomlocatie

Schrijver: Esther Nagtegaal

terug naar alle artikelen

image

In 2012 werd ‘de ruïne’, zoals het in de volksmond nog steeds heet, gerestaureerd. Het dak kwam niet terug en daardoor bleef de authentieke sfeer behouden. Nu zijn zowel kerk als ruïne weer in gebruik. Als trouwlocatie, maar ook voor zakelijke bijeenkomsten, georganiseerd door GOOS! Evenementen. Eigenares Lisette Veenstra-Goos vond in deze bijzondere locatie de vaste stek waar ze al jaren van droomde. En ook voor haar gasten blijkt de Oude Kerk een droomlocatie.  

Zuid-Europese ambiance
De Oude Kerk is erg in trek als trouwlocatie. Bruidsparen uit heel het land komen naar Dongen om er hun bruiloft te vieren. “De trouwerij zelf vindt meestal plaats in de strakke, witte kerk”, vertelt Lisette. “Het feest verplaatst zich daarna naar de ruïne. Als de gasten die ruimte betreden, zijn ze steevast verrast door de ambiance. Je waant je er in Zuid-Europese sferen en dat is uniek in Nederland.” Met faciliteiten als wifi, een beamer, geluidsversterking en goede parkeergelegenheid is de Oude Kerk ook heel geschikt voor zakelijke bijeenkomsten. “We ontvangen hier veel bedrijven die eens wat anders willen voor hun productpresentaties, kick-offs of teambuildinguitjes”, gaat Lisette verder. “De dag vullen we naar wens verder in met lunch of diner. Zelfs een museumbezoek behoort tot de mogelijkheden.” Om het voor belangstellende makkelijk te maken, werkt Lisette tegenwoordig met pakketten die ze overzichtelijk in een brochure heeft gezet

“Een opdrachtgever die zich gast voelt op zijn eigen feest, dat vind ik een mooi compliment”

Flexibel
Het Nederlandse weer werkt niet altijd mee, maar de Oude Kerk heeft genoeg mogelijkheden om gasten warm en droog te ontvangen. “We kunnen de activiteiten altijd naar binnen verplaatsen”, zegt Lisette. “Op de ochtend zelf bepalen we in overleg met de opdrachtgever of we binnen of buiten op gaan bouwen. Een tentdak dat precies bij de sfeer van de ruïne past, hoort ook nog tot de mogelijkheden.” Die flexibiliteit is kenmerkend voor GOOS! Evenementen. Lisette voegt daar een hoge mate van vriendelijkheid en gastvrijheid aan toe. “Ik werk samen met een aantal partijen die ervoor kunnen zorgen dat alles wat je maar bedenken kunt tot in de puntjes geregeld is. Iemand zei ooit dat hij zich gast voelde op zijn eigen feest. Dat vind ik een mooi compliment. Opdrachtgevers zijn vaak toch bezig met dingen in goede banen leiden. Als ik hen dat uit handen kan nemen en ze daarover een goed gevoel kan geven, is voor mij het feest ook geslaagd.”

Hospitality Hands
Die vriendelijkheid en gastvrijheid verlangt Lisette ook van haar medewerkers. Ze selecteert ze eigenhandig op die twee eigenschappen. Dat viel op bij collega’s en bedrijven in haar omgeving. Ze besloot er wat mee te doen en zo ontstond Hospitality Hands, een flexpool van horecamedewerkers die het - net als Lisette – heel normaal vinden om een stapje extra te doen voor de gasten. Bedrijven en particulieren die liever feesten op hun eigen locatie kunnen ze inhuren. Zo kunnen ook zij genieten van de gastvrije service waar GOOS! Evenementen al jaren om bekend staat.

delen

GOOS! Evenementen Organisatie

Mgr. Schaepmanlaan 53
5103BB Dongen
0162-312884

www.goosevenementen.nl/ Lees meer >
Ook interessant