sluiten

Geen omkijken naar het juridische traject. Die zorg nemen wij weg.

Fotografie: Laurens Janus

terug naar alle artikelen

image

Ervaren, toegankelijk en daadkrachtig. Drie kernwoorden die goed bij Rijppaert & Peeters Advocaten te Oosterhout passen. Een deskundig team van 16 advocaten, juridisch medewerkers en secretaresses dat boven de stof staat en daardoor out of the box denkt bij juridische vraagstukken. Gespecialiseerd in ondernemingsrecht, arbeidsrecht, vastgoedrecht en aansprakelijkheidsrecht. Rijppaert & Peeters Advocaten heeft twee labels: De Zaak Breda en Buro Letselschade.

Letselschade

Natuurlijk hopen we dat u er nooit mee te maken krijgt. En als het dan toch onverhoopt gebeurt dat u krijgt waar u recht op heeft. Want schade heeft impact. Impact op u en uw persoonlijke situatie. “Als juridisch sparringpartner ontzorgen we tot in detail, altijd maatgericht en in samenspraak met de cliënt”, vertellen Romana van der Leij en Mark van Raak. Beiden maken zij, als advocaten, deel uit van de vakgroep Letselschade.

Juridische zorgen uit handen nemen

“Een verkeersongeval, medische misser, bedrijfsongeval, geweld of een zeden misdrijf. Welk letsel er ook is, we denken tactisch mee en nemen de cliënt bij de hand zodat hij er geen omkijken naar heeft. We nemen niet zomaar genoegen met de uitkomst van een onderhandeling. We gaan altijd voor dat waar iemand recht op heeft en als het nodig is gaan we tot het gaatje, oftewel procederen”,  vertelt Mark. “Cliënten waarderen onze persoonlijke maatgerichte benadering en initiatief”, zegt Romana trots. “Samen gaan we in gesprek en luisteren we naar wat iemand wil.”

Sparringpartner: dichtbij en zichtbaar

“Sommigen ervaren een drempel om naar een advocaat te stappen. Dat is helemaal niet nodig. Dit ervaren cliënten ook bij De Zaak Breda en Buro Letselschade. Ondernemers en particulieren kunnen er zo binnenstappen voor een kop koffie en advies. Zonder dat de teller gaat lopen. Ook geven we masterclasses binnen onze specialismes. Iedereen is welkom, zodat je altijd op de hoogte bent van de actualiteiten. Volg ons op social media (LinkedIn, YouTube, Instagram & Facebook) waar we onze kennis delen in vlogs en blogs.”

Tags

delen

Rijppaert & Peeters Advocaten

Heuvelstraat 10
4901 KD Oosterhout
0162-453811

www.rijppaert-peeters.nl/ Lees meer >
Ook interessant