sluiten

Faculty Club van Tilburg University, een unieke locatie aan de rand van Stadsbos013

Schrijver: Esther Nagtegaal

terug naar alle artikelen

image

Tilburg University is het kloppende hart van Tilburg waar kennis en duizenden mensen van verschillende nationaliteiten samenkomen. Voor Bonheur Horeca Groep een reden om er aanwezig te zijn, met maar liefst vier horecalocaties: Grand café Esplanade, O’Café, Olympia sportsbar en de Faculty Club. Die laatste ontstond als ‘huiskamer’ voor professoren en hoogleraren, op een unieke locatie tussen Tilburg University en de Oude Warande. Tegenwoordig is het ook een uitvalsbasis voor de drie O’s: onderwijs, overheid en ondernemers, waar het met de goede zorgen van Bonheur Horeca Groep goed toeven is.

Meer mogelijk dankzij combinaties

Bij de Faculty Club kan men de hectiek ontvluchten en genieten van de buitenlucht in combinatie met de gastvrijheid waar  Bonheur Horeca Groep bekend om staat. De locatie heeft drie  multifunctionele boardrooms, ideaal voor een presentatie of vergadering. De mogelijkheden worden nog uitgebreider in combinatie met de overnachtingsfaciliteiten van Auberge du Bonheur, dat op een steenworp afstand ligt.

Zoeken naar wat wél kan

In december en januari gebeurt er in de Faculty Club iets bijzonders. Dan is de locatie een studio voor digitale bijeenkomsten zoals nieuwjaarsborrels. Met dit soort creatieve ideeën boort Bonheur Horeca Groep nieuwe mogelijkheden aan in deze bizarre tijden. “We blijven continu zoeken naar wat wél kan”, zegt commercieel directeur Nicky Foesenek. Dat is gelukkig heel wat. 

Op de foto: Nicky Foesenek en Lenneke van Gerwen

Tags

delen

Bonheur Horeca Groep

Bredaseweg 441
5036NA Tilburg
013-5499600

www.bonheurhorecagroep.nl Lees meer >
Ook interessant