sluiten

De Commanderie ontpopt zich als full-service evenementenbureau

Schrijver: Esther Nagtegaal

Fotografie: Suzanne Verhagen

terug naar alle artikelen

image

Al jaren vaste prik op de netwerkdineragenda: De Commanderie. Noor en Sjef van Roessel en hun team weten als horeca-duizendpoten ieder jaar weer te verrassen met uitstekende gerechten en een hoge servicegraad. Dit jaar verzorgen zij het Brabants Netwerkdiner bij Louwman Mercedes-Benz in Tilburg.

Creating memories
Bij De Commanderie hebben ze de lockdown goed gebruikt. Het bruist er van de nieuwe plannen en energie. Noor en Sjef van Roessel: “We gaan verder als full-service evenementenbureau. Horeca, organisatie en materialen; we hebben alles in huis om een compleet event neer te zetten. Op onze eigen locatie of die van de klant, met ‘Creating memories’ als slogan. In het najaar verwachten we weer mooie herinneringen te kunnen creëren voor onze gasten. De eerste aanvragen zijn al binnen. Bedrijven roepen we daarom op om alvast te boeken als ze in die periode iets willen organiseren. Ze kijken weer uit naar mooie evenementen en een datum vastleggen is zonder risico's. Dankzij de coronaclausule kun je kosteloos annuleren als het event door corona niet door kan gaan.”

“Boek nu alvast voor het najaar en leg de datum die je in gedachten hebt zonder risico’s vast.”

Voorproefje
Dankzij creatieve oplossingen kan De Commanderie weer vol vertrouwen vooruitkijken. De medewerkers zijn tijdens de corona-sluiting in collegiale uitleen gedetacheerd bij andere bedrijven. “Dat het team zo bij elkaar kan blijven, is voor iedereen een prettig idee”, zegt Noor. Er is ook gewerkt aan een menukaart met nieuwe gerechten. De bezoekers van het Brabants Netwerkdiner krijgen daar alvast een voorproefje van. Of en in welke mate corona dan nog een rol speelt is moeilijk te voorspellen, maar bij De Commanderie zijn ze voorbereid en gemotiveerd om er het beste van te maken. “Voor elk scenario hebben we een plan klaarliggen”, besluiten Noor en Sjef.

Aanmelden Brabants Netwerkdiner maandag 11 oktober Louwman Mercedes-Benz Tilburg

delen

De Commanderie

Rielseweg 861
5032 SB Tilburg
013-5181238

www.decommanderie.nl Lees meer >
Ook interessant