sluiten

De Commanderie laat gasten genieten bij Louwman Mercedes Benz op Kraaiven

Schrijver: Willem de Volder

terug naar alle artikelen

image

“Onze keukenbrigade draagt met lokale producten zorg voor hoogstaande catering door het hele land. Ons ervaren team verzorgt iedere cateringopdracht tot in de puntjes, met kwalitatief goede producten en daarbij passende dranken.” Noor van Roessel vat de kwaliteiten van De Commanderie in enkele volzinnen samen.

“We hebben hier op de rand van Tilburg een perfecte locatie met vijf zalen met een flinke capaciteit. Maar ook buitenshuis wordt steeds vaker een beroep op ons gedaan. Noor is een topgastvrouw en haar man Sjef van Roessel vult die kwaliteit aan met logistiek en techniek en al wat daarbij aansluit. Ook op 9 november, bij Mercedes-dealer Louwman op Kraaiven in Tilburg, ontvouwen Noor en Sjef hun cateringkwaliteiten in de volle breedte, van aankleding en geluid tot het culinaire aspect.

Tekst gaat verder onder de afbeelding

content-image content-image content-image

'Vanuit onze jarenlange ervaring staan we garant voor perfect lopende totaalevenementen. Ons uitgebreide assortiment aan materialen, meubilair en eigen vervoer stellen ons in staat om als totaalleverancier alle zorg en al het werk uit handen te nemen. Van het concept, draaiboek en de communicatie tot de volledige productie met aankleding, personeel en de culinaire invulling. Van een pakkende uitnodiging tot de waardering in de vorm van een bedankje”, geeft Noor aan dat de invulling van het feest, receptie, jubileum of evenement van begin tot een gepaste afsluiting in vertrouwde handen is bij De Commanderie.

'In een continu veranderende wereld waarin trends en ontwikkelingen elkaar razendsnel opvolgen, houden we bij De Commanderie vast aan onze kernwaarden: kwaliteit, persoonlijk, klantgericht, puur, eerlijk en betrouwbaar. Verwachtingen overtreffen, heel wat opdrachtgevers hebben dat al mogen ervaren'.

Aanmelden voor Brabants Netwerkdiner maandag 9 november bij Louwman Mercedes-Benz Tilburg

delen

De Commanderie

Rielseweg 861
5032 SB Tilburg
013-5181238

www.decommanderie.nl Lees meer >
Ook interessant