sluiten

Bij Nefkens kun je létterlijk alle kanten uit

Fotografie: Geeke van Dijck

Schrijver: Stefan Korthout

terug naar alle artikelen

image

Wie aan Nefkens denkt, denkt aan mobiliteit. Patrick Schipper is de adviseur voor ondernemers in de regio Tilburg/’s-Hertogenbosch. “Zakelijke klanten willen zekerheid, want hun werk mag nooit stilvallen. Nefkens heeft daarom veel meer in huis dan alleen personenauto’s en bedrijfswagens. Een compleet aanbod dus, inclusief onderhoud, schadeherstel, leasing, financiering, verzekering, laadoplossingen en advies over subsidies. Plus een zeer interessant merkenpalet: Peugeot, Opel, Citroën en DS. Nieuw bij Nefkens: de uitzonderlijke Carver!”

Uitgebreide keuze

“Bij Nefkens kun je letterlijk álle kanten uit, met een verrassend uitgebreide keuze in personenauto’s en bedrijfswagens. Zowel met verbrandingsmotoren als elektrisch. Tijdens een afspraak nemen we alle wensen en verwachtingen door. Wist je bijvoorbeeld dat de elektrische Peugeot Expert beschikt over een forse laadruimte en bovendien een aanhanger van 1000 kilo kan trekken? Vlot op weg ben je ook met de elektrisch aangedreven Opel Corsa-e, Opel Mokka-e, Peugeot e-208 en diens grotere broer Peugeot e-2008. Inmiddels is de compleet nieuwe Opel Astra binnen. Die ga je veel tegenkomen op de Nederlandse wegen. Over de DS 3 Crossback E-Tense hebben we ook mooi nieuws, want daarvan vindt de productie gegarandeerd nog in 2022 plaats!”

Spectaculair

“Een spectaculaire last mile delivery? Nefkens is sinds kort officieel Carver-dealer. De Carver combineert de looks van een auto met de rijeigenschappen van een scooter. Deze volledig elektrische eyecatcher is er ook als Carver Cargo met een laadvermogen van 500 liter. Daarmee lever je je bestellingen snel, stil en duurzaam af tot in de smalste straatjes. Met de aangescherpte stadsmilieuzones van 2025 in het achterhoofd is dat dubbele pret! Beleef de Carver en alle andere modellen tijdens een afspraak bij Nefkens Den Bosch. Wij staan graag voor je klaar!.”

Foto: Patrick Schipper (Accountmanager Fleetsales) en Mark van Roozendaal (Verkoopleider)

Tags

delen

Nefkens Den Bosch

Rietveldenweg 38
5222AR 's-Hertogenbosch
06-18642813

www.nefkens.nl/vestigingen/den-bosch/ Lees meer >
Ook interessant