sluiten

Betalen uw klanten niet?

terug naar alle artikelen

image

Iedere ondernemer maakt wel eens mee dat een klant de factuur niet betaalt. Vaak is dat ook nog eens net die ene klant die het hardste heeft geroepen en waarvoor u een extra inspanning heeft geleverd. Dat is ronduit klo..! U wilt gewoon het geld waar u recht op heeft. Baalt u dat u de incasso uit handen moet geven?

U zit immers helemaal niet te wachten op onverwachte kosten en de drempel om een advocaat in te schakelen is hoog. U wilt ontzorgd worden en u wilt zich bezig houden met uw eigen core business. Daar bent u immers goed in. Hoe krijgt u die vordering dan toch geïncasseerd?

Incasso Met Impact biedt u uitkomst! Incasso Met Impact is namelijk een abonnementsvorm voor snelle incasso van uw vorderingen tegen een vast laag maandbedrag.

U beschikt over een digitaal incassoportaal zodat u 24/7 overzicht heeft over uw debiteurenbeheer.

Daarnaast heeft u recht op een verlaagd uurtarief bij lastige verweren of als er geprocedeerd moet worden bij de rechtbank. U krijgt vooraf inzicht in de kosten en beslist zelfstandig of er nadere acties volgen.

U krijgt bij iedere incasso bijstand van een advocaat. Een advocaat heeft een (groter) arsenaal aan mogelijkheden dan incassobureaus, deurwaarders of rechtsbijstandverzekeraars. Te denken valt aan verzoeken om beslaglegging en faillissement. Bij vorderingen boven de € 25.000,00 komt u ook uit bij een advocaat.

Onze advocaten gaan het gevecht aan met uw wanbetalers! Wij komen graag vrijblijvend bij u langs voor een informerend gesprek.

Betalen uw klanten niet? Stuur een advocaat op ze af, dat maakt impact!

Kijk voor meer informatie en voor onze animatie op www.incassometimpact.nl.

Tags

delen

VDT Advocaten

Hart van Brabantlaan 500
5038 JA Tilburg
013-5440400

www.vdt-advocaten.nl Lees meer >
Ook interessant