sluiten

Autoverhuur Ad Melissant voor mobiliteit in de ruimste zin van het woord

Schrijver: Willem de Volder

terug naar alle artikelen

image

Bijna 50 jaar voorziet het oer-Tilburgse bedrijf in de stad en ver daarbuiten in Autoverhuur en Shortlease. “Verhuur van personenauto’s, personenbussen en bestelwagens in alle maten en soorten, voor zowel de particuliere als de zakelijke markt”, benadrukt de Commercieel Manager.

De naam INQAR Autoverhuur Ad Melissant staat voor flexibiliteit, service, snelle levering en goede prijs/kwaliteitverhouding. Het bedrijf staat bekend als betrouwbare partner in het bieden van duurzame mobiliteit waarbij een optimaal serviceniveau centraal staat. Dat alles met de door de gemeente geëiste vergunning op zak. “Wij acteren daar naar en dat betekent onder meer het uitsluiten van contante betalingen.”

Uitersten

“Wat wij op het gebied van mobiliteit kunnen betekenen voor het bedrijfsleven is enorm.” Als voorbeeld neemt Cristian de Poot een bakwagen met laadlift. Maar een directeur kunnen we ook (tijdelijk) helpen aan een luxe bolide.” Hij noemt bewust twee uitersten om het speelveld waarop INQAR Autoverhuur Ad Melissant acteert, te schetsen. De autoverhuurder neemt een belangrijke rol in als het gaat om advies, handelingssnelheid en innovatie.

Behoeften

Daar komt bij dat op het gebied van behoeften INQAR Autoverhuur Ad Melissant uiterst flexibel is. “Kortlopende contracten. Inspelen op veranderende mobiliteitsbehoeften. Dag-, maand- en jaarcontracten en levering op locatie, ook voor particulieren, vinden we allemaal vanzelfsprekend.” Het wagenpark van INQAR Autoverhuur Ad Melissant omvat zo’n 200 auto’s waarvan 65 procent personenauto’s. Rijk uitgerust en in alle vormen en maten zijn belangrijke eigenschappen van het mobiliteitsaanbod. Dat zoveel mensen van buiten Tilburg en de regio bij INQAR Autoverhuur Ad Melissant aankloppen, schrijft Cristian de Poot toe aan de service en de daar uit voortvloeiende mond tot mond-reclame. “Onze tevreden huurders zijn de beste reclame. Ook volgen we nauwgezet de ontwikkelingen in de mobiliteitsmarkt, want verandering is vooruitgang. Juist in een veranderende markt.”

Tags

delen

Inqar Ad Melissant

Heieinde 14
5047SX Tilburg
013-5431564

www.admelissant.nl Lees meer >
Ook interessant