sluiten

Aeroparc Gilze-Rijen biedt nog meer kleinschalig verhuur

Schrijver: Willem de Volder

terug naar alle artikelen

image

Een gewilde plek voor  bedrijfshuisvesting. Zo mag Aeroparc in Gilze en Rijen wel worden getypeerd. In enkele jaren ging de bezetting van dertig naar 85 procent. Tijd voor een nieuwe stap, een met mogelijkheden voor andersoortige, meer kleinschalige bedrijven.

“Smart-up Creative Industries”, zegt Geert-Jan van Bakel van Aeroparc - Crown Business Center. “We bieden in ons nieuwe gebouw, waar voorheen de GGZ zat, ondernemers huurmogelijkheden vanaf 18 vierkante meter.” Kleinschalige verhuur waarbij we denken aan kantoren voor dienstverlening en de creatieve sector. Willen ondernemers er een hele verdieping dan is dat uiteraard ook mogelijk.” Hij toont de inrichting van ‘Smart-up’, wijst op de speelse, industriële setting van het gebouw en pakt nog een keer uit met de ruime parkeermogelijkheden en de optimale bereikbaarheid van het bedrijvenpark tegenover de luchthaven Gilze en Rijen.

In het ´Smart-up´-gebouw hebben onder meer een kleding- en speelgoedimporteur, IT-bedrijf en een fotograaf reeds hun intrek genomen. “Ondernemers die enthousiast zijn over de (werkplaats)ruimten, de trendy inrichting en de ligging. Ook de korte tijdspanne die ze een ruimte kunnen huren, minimaal drie maanden, voor opslag en overslag, spreekt hen aan.” Van Bakel benadrukt dat de ruimten per direct beschikbaar zijn en dat het team van het Aeroparc graag meedenkt als het gaat over inrichting en aankleding.

“De huurders kunnen gebruikmaken van de faciliteiten op het Aeroparc-terrein en in het Crown Business Center. Denk aan vergaderruimten en het restaurant.” Dat er op het bedrijvenpark sprake is van kruisbestuiving is haast vanzelfsprekend. “We hebben 210 verschillende huurders en menig huurder heeft al een connectie met ‘de buren’ om de eigen dienstverlening uit te breiden of te versterken. Ook dat zit opgesloten in onze formule.” Van Bakel vestigt nog even de aandacht op de ligging van het Aeroparc – Smart-up én Crown Business Center. “Op fietsafstand van Breda en zeker van Tilburg. De Reeshof ligt op vijftien minuten met de fiets.”

'Dat er op het bedrijvenpark sprake is van kruisbestuiving is haast vanzelfsprekend'

Het bedrijvenpark heeft ook veel representatieve waarde. De landelijke ligging inspireert en de gebouwen hebben een representatief karakter. Niet alleen passende huisvesting wordt door Crown Business Center omvat, ook alle daarbij behorende faciliteiten sluiten er naadloos op aan. In het hoofdgebouw is de ontvangst hartelijk en helpt de receptioniste de gast snel en adequaat. Er is volop plaats voor een gesprek of een overleg in het aantrekkelijke horecagedeelte van het hoofdgebouw. Parkeren is zoals gezegd geen probleem en ook sportmogelijkheden bevinden zich op loopafstand op het terrein. Het internationale karakter komt tot uiting in de zes klokken in het horecagedeelte met daarop tijden in wereldsteden. Terug naar het parkeren: Het Aeroparc - Crown Business Center heeft niet alleen volop ruime plekken maar ook laadmogelijkheden voor elektrische auto’s. Het mag duidelijk zijn dat Van Bakel en zijn mensen niet alleen zorgen voor een uitstekende basis om zaken te doen maar ook garant staan voor een duurzame aanpak.     

Tags

delen

AEROPARC Crown Business Center

Ericssonstraat 2
5121ML Rijen
0161-747800

www.aeroparc.nl Lees meer >
Ook interessant