banner-website-mncs-05.04.2017

Over Netwerk Brabant

Sinds 2002 is ons doel om ondernemers vooruit te helpen en ze te verbinden met zowel profit als non-profit organisaties. We willen inspireren en ondersteunen. Samen zien we meer, blijven we scherp en ontdekken we nieuwe mogelijkheden op het gebied van ondernemen. Samen gaan we het avontuur aan en geven we kleur aan het ondernemerslandschap in Brabant.

Voor ondernemers die verder willen en behoefte hebben aan waardevolle contacten -met elkaar, met overheden, onderwijsinstellingen – bieden wij al ruim 16 jaar een platform om hun netwerk uit te breiden, te onderhouden, van elkaar te leren, elkaar te inspireren en elkaar vooruit te helpen. Hoe we dat doen? Door het organiseren van zakelijke events waar op een ongedwongen doch effectieve manier contact wordt gemaakt, middels het uitgeven van een zakelijke magazine en met een online platform.

Wil je meer over ons weten en weten wie wij zijn? Neem gerust contact met ons op via (085) 0434883 of info@netwerk-brabant.nl of bezoek één van onze events.

Erik en Marieke van Os