sluiten

Workshop 19 februari

terug naar alle artikelen

image

Als ondernemer en als starter is het belangrijk om de koers en de bestemming van je bedrijf te bepalen. Dat is op zich al moeilijk genoeg. De koers behouden of effectief verleggen lijkt soms helemaal onmogelijk.

Inhoud 
Als ondernemer en als starter is het belangrijk om de koers en de bestemming van je bedrijf te bepalen. Dat is op zich al moeilijk genoeg. De koers behouden of effectief verleggen lijkt soms helemaal onmogelijk.

Wat je dan nodig hebt is een strategie. Een strategie die helpt alternatieven zichtbaar te maken en waardoor je kunt kiezen uit die alternatieven. Keuzes die ervoor zorgen dat het bedrijf op koers blijft. Of juist nauwkeurig een nieuwe koers gaat volgen. Een strategie stelt je zelfs in staat een nieuwe bestemming te bepalen.

'Strategie met Ballen' is dé workshop waarin je leert je eigen strategie te bepalen en hiervoor doelen te stellen en te plannen. De workshop is er voor alle ondernemers die strategisch willen ondernemen. Deze workshop bestaat uit 1 dagdeel.

Voor meer informatie over de Strategie met Ballen verwijs ik graag naar www.strategiemetballen.nl

Strategie met Ballen voor Ondernemers
De moeder der workshops. De workshop waar het om gaat. 'Strategie met ballen' voor ondernemers. In deze workshop leer je hoe strategie met ballen werkt... voor jou... als ondernemer. Wat betekenen de zeven ballen? Waarom moet er een touwtje door? Alles over de methode komt aan bod. En het onderwerp ben jij. Wat doe je precies met je onderneming? Welke markt past daarbij? En waarom?

De workshop duurt drie uur en bestaat uit drie delen. In het eerste deel gaan we op zoek naar de match tussen Wat, Wie en Waarom. Deze drie elementen zorgen ervoor dat je iets doet voor een ander waar een ander wat aan heeft. Zodat die ander bij je wilt kopen. In het tweede deel stippelen we de route daar naartoe uit. En in het derde deel rijgen we alle ballen aan het touwtje. Zodat alles een verband heeft en keuzes strategisch worden.

Deze unieke workshop is uitermate geschikt voor ondernemers die een nieuwe bestemming zoeken voor hun bedrijf of een route zoeken naar hun succes. Een workshop voor de zzp-er en de mkb-er. Voor elke ondernemer die strategisch wil ondernemen.

Strategie met Ballen voor (door-)starters
Je eigen onderneming starten begint vaak met een idee. Of een heleboel ideeën. Waarmee je natuurlijk hoopt anderen blij te maken. Het liefst heel veel anderen. Als starter heb je nog heel veel opties. En dat is nou net het probleem. Welke keuzes ga je maken?

In deze workshop leer je niet alleen hoe de methode werkt. We gaan ook de mogelijke bestemmingen van je onderneming bekijken. Waar liggen voor jou de beste kansen? En keuzes maken. Kiezen Wat jij gaat doen, voor Wie en Waarom. Waarom zouden die mensen bij jou willen kopen? Daarna leer je hoe je een route uitstippelt. De workshop duurt 3 uur en je maakt gebruik van de workshop-kit.

Deze geweldige workshop is uitermate geschikt voor starters, die nog niet genoeg richting hebben. Starters met ideeën, wilskracht en lef. Starters die nog twijfelen of ze wel willen starten. Starters die al gestart zijn maar nog steeds in de eerste versnelling zitten. Doorstarters. En voor ondernemers die iets nieuws willen starten. Maar dan strategisch!

Algemene gegevens
Datum: 19 februari 2019
Tijdstip: 14.00 – 17.00 uur
Locatie: Herenlaan 162 Helmond
Kosten: € 149,00 exclusief BTW per deelnemer
Aantal deelnemers: 6-8