sluiten

Vrijdag 10 december: benefietavond Sterren voor Parkinson

terug naar alle artikelen

image

Bekende en onbekende Nederlanders leven met de ernstige aandoening Parkinson, de snelst groeiende neurologische ziekte van dit moment. Ingenhousz en Breepark slaan de handen ineen en organiseren op vrijdag 10 december 2021 een benefietavond ten gunste van ParkinsonNL, de organisatie in Nederland die met wetenschappelijk onderzoek, innovatie en voorlichting de ziekte van Parkinson wil stoppen.

Culinaire benefietavond
Sterren voor Parkinson legt de lat hoog met een culinaire belevenis, verzorgd door sterrenkoks (aangesloten bij de Alliance Gastronomique), livemuziek en entertainment. Laten we, na een jaar met minimale festiviteiten, met z’n allen vieren dat we weer fysiek met elkaar kunnen en mogen afspreken! Reserveer een tafel voor 10 personen en geniet samen met je relaties, medewerkers of vrienden van een onvergetelijke avond met entertainment en een sterrenniveau aan smaaksensatie.

Ingenhousz en Breepark slaan de handen ineen. De gehele opbrengst gaat naar ParkinsonNL, de Nederlandse organisatie die met wetenschappelijk onderzoek, innovatie en voorlichting de ziekte Parkinson wil stoppen.

Vrijdagavond 10 december verzorgen sterrenkoks van gerenommeerde restaurants een culinair genot. Deze avond staat in het teken van smaaksensatie, entertainment, beleving en het ondersteunen van ParkinsonNL.

Reserveer snel je tafel en geniet samen met je relaties van een onvergetelijke avond!

Reserveringen gaan per tafel van 10 personen.
Voor meer informatie: T 076-2303030 | sales@ingenhouszbreda.nl