sluiten

Volkswagen e-Golf met overheidssubsidie extra voordelig bij Autobedrijf Van den Udenhout

terug naar alle artikelen

image

Elektrisch rijden is sinds juli dit jaar nóg voordeliger. Natuurlijk bespaarde u met een elektrische auto al een fors bedrag wat u normaliter kwijt was aan brandstof. Maar nu ontvangt u bij de aanschaf ervan duizenden euro’s overheidssubsidie

Subsidie
De “Subsidie Elektrische Personenauto’s Particulieren”, zoals die officieel heet, is van toepassing bij zowel aankoop als bij private lease van een nieuwe of een jong gebruikte auto. Zoals de naam doet vermoeden, is de subsidie enkel bedoeld voor particulieren: zakelijke rijders profiteren al van een lagere bijtelling bij een elektrische auto.

Aan de subsidie zitten een tweetal voorwaarden:

  • De actieradius moet minimaal 120 km zijn;
  • De nieuwprijs moet tussen de € 12.000,- en € 45.000,- liggen.

Volkswagen e-Golf
De 100% elektrische Volkswagen e-Golf rijdt (met een volle accu) maar liefst 230 km. En hij is er al vanaf € 29.505,-. Kortom: wie overweegt een jong gebruikte e-Golf aan te schaffen, ontvangt € 2.000,- van de overheid. En wie kiest voor een splinternieuw exemplaar profiteert van € 4.000,- overheidssubsidie!

Private lease vanaf € 299,- p/m
Bij Autobedrijf Van den Udenhout – met Volkswagen-vestigingen in Eindhoven, ‘s-Hertogenbosch, Oss en Helmond – stapt u nu (incl. overheidssubsidie) voor € 299,- per maand in een nieuwe e-Golf middels private lease. Liever kopen? Dan geeft het autobedrijf u nog eens € 4.500,- extra korting op de aankoopprijs (van € 34.005,-, voor € 29.505,-).