sluiten

Vobra Special Petfoods breidt uit met nieuwe fabriek

terug naar alle artikelen

image

Vobra Special Petfoods, producent van hoogwaardige honden- en kattenvoeders, wil geen concessies doen in kwaliteit en breidt daarom uit met een nieuwe fabriek. Naast diverse eigen merken (CaroCroc, SANIMED, CASA-FERA en Impress Your Dog) produceert het familiebedrijf uit Veghel ook voor private label klanten in binnen- en buitenland. Door de uitbreiding is er voldoende ruimte voor groei en ontwikkeling en blijft het bedrijf zelfstandig.

Investeerders kloppen regelmatig aan bij diervoederproducenten, ook bij Vobra Special Petfoods. Het bedrijf geeft echter geen gehoor aan deze ontwikkeling. “We zien veel overnames in de diervoederbranche, maar wij vinden het belangrijk om volledig zelfstandig te blijven. Dat is onze onderscheidende kracht als producent en het familiaire gedachtegoed dat we in stand houden”, aldus algemeen directeur Edwin Roelands.

Toenemende vraag
Om te voldoen aan de sterk groeiende, wereldwijde vraag naar honden- en kattenvoeders en de ambitie om de komende jaren verder te groeien, bouwt Vobra Special Petfoods een volledig nieuwe fabriek. Het nieuwe pand, dat gebouwd wordt naast de bestaande Vobra-fabriek in Veghel, biedt ruimte voor een derde productielijn, een magazijn en kantoren. Met de komst van moderne en geavanceerde productietechnieken kan het bedrijf extra aandacht geven aan kwaliteitscontroles en de hoogwaardige kwaliteit waarborgen.

Opening
Op maandag 4 oktober 2021, Wereld Dierendag, wordt de nieuwe fabriek officieel geopend. De bestaande fabriek, waar ook de onderzoeksafdeling is gevestigd, blijft ook na de opening van het nieuwe pand operationeel.

Over Vobra Special Petfoods
Sinds 1932 is het Nederlandse familiebedrijf Vobra Special Petfoods gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van kwalitatief hoogwaardige diervoeding, gebaseerd op uitgebalanceerde grondstoffen en natuurlijke ingrediënten. Naast diverse eigen merken (CaroCroc, SANIMED, CASA-FERA, Impress Your Dog) ontwikkelt Vobra Special Petfoods ook voor private label klanten in binnen- en buitenland hoogwaardige honden- en kattenvoeders. De brokken zijn in meer dan 30 landen te verkrijgen. De productie vindt plaats in de eigen fabriek in Veghel, waar ook een onderzoeksafdeling is gevestigd.