sluiten

VisitBrabant organiseert websessie T-Tijd | Tijd voor Toerisme

terug naar alle artikelen

image

Op donderdag 11 maart organiseert VisitBrabant de websessie T-Tijd | Tijd voor Toerisme. In deze gratis websessie krijgen Brabantse vrijetijdsondernemers allerlei praktische tips en tools aangereikt waarmee zij direct aan de slag kunnen ter voorbereiding op het toeristische seizoen dat voor de deur staat. Een extra zetje richting een snel herstel van de Brabantse vrijetijdseconomie.

Elke gast telt, elke besteding ook
De Brabantse vrijetijdssector staat te popelen de deuren weer te openen, gasten weer met open armen te verwelkomen en onder te dompelen in de gastvrijheid die ze van de ondernemers gewend zijn. Nog meer dan ooit is het belangrijk dat de sector zich voorbereidt op het komend toeristisch seizoen. Ankie Joos, VisitBrabant: “Elke gast telt, elke besteding ook. Hoe kun je je vrijetijdsaanbod verrijken? Hoe zorg je ervoor dat je op de juiste manier jouw unieke aanbod presenteert? Samen werken we aan het herstel van de sector. De websessie T-Tijd| Tijd voor Toerisme draagt hieraan bij”.  

10 praktische tips en tools
Tijdens de websessie reikt VisitBrabant 10 praktische tips en tools aan waar de ondernemers in een handomdraai mee aan de slag kunnen. Zodra de coronamaatregelen het toelaten, start VisitBrabant direct met intensiveren van de Brabantbrede campagne ‘Hier moet je zijn in Brabant’, één van de onderwerpen op de agenda. Ook wordt ingezoomd op de populariteit van fietsen en wandelen en hoe ondernemers heel gemakkelijk op die trend kunnen inspelen met concrete tools ontwikkeld door VisitBrabant Routebureau. Daarnaast staat VisitBrabant stil bij de verwachtingen ten aanzien van het komende toeristische seizoen en geeft ze tips hoe je je gasten kunt inspireren tot een meerdaags verblijf.

Aanmelden vóór 4 maart
De websessie is gratis en wordt speciaal georganiseerd voor Brabantse leisure-ondernemers (eigenaars/general managers/marketing & communicatie medewerkers). Aanmelden kan tot donderdag 4 maart. Kijk hier voor meer informatie en aanmelden.

content-image content-image content-image