sluiten

Vijfde Nederlandse filiaal van Exterioo tuinmeubelen opent in Roosendaal

terug naar alle artikelen

image

Na Eindhoven, Enschede, Zaandam en Utrecht opent Exterioo tuinmeubelen donderdag 7 oktober een nieuw filiaal in Roosendaal. Exterioo brengt een uniek aanbod design tuinmeubelen in alle prijsklassen: met Bristol À La Carte als high-end collectie, Bristol Essentials voor het mid-end publiek en Vinci voor de budgetliefhebbers.

Buiten leven is buiten genieten
Afgelopen zomer leerden we het buitenleven naar waarde schatten. We hebben vele uren buiten doorgebracht en beleefden onze tuin en terras ten volle. “Exterioo is veel meer dan tuinmeubelen alleen”, zegt CEO Dominique Motte. “Het is gestart vanuit een overtuiging dat alles wat binnen kan, leuker en beter wordt als je het buiten doet. Als aanvulling bovenop ons e-commerce verhaal kiezen we voor een nieuw winkelconcept met een ultieme focus op beleving en service, op maat voor iedere klant, en dit in een commerciëel en toegankelijk gebied in Roosendaal."

“We bouwen continu aan een assortiment van betaalbare en kwalitatieve tuinmeubelen binnen verschillende prijsklassen", legt Dominique uit. "We willen in de toekomst als merk mensen inspireren om meer buiten te komen en buiten te leven, want dat is niet alleen gezonder, je wordt er ook vrolijker van.”