sluiten

Verkoop-Spektakel op Van den Udenhout-Campus Eindhoven/Veldhoven

terug naar alle artikelen

image

Autobedrijf Van den Udenhout laat u van vrijdag 22 t/m zondag 24 november profiteren van waanzinnige uitverkoop-acties. Op de Van den Udenhout-Campus in Eindhoven en Veldhoven staan 250+ nieuwe en meer dan 450 jong gebruikte personenauto’s uit voorraad voor u klaar. Voor de merken SEAT en ŠKODA moet u aan de Meerenakkerweg 33 te Veldhoven wezen. En voor Volkswagen en Audi bent u van harte welkom in Eindhoven aan de Wekkerstraat 43- 53

Tijdens het Verkoop-Spektakel krijgt u extra korting bóvenop de (scherpe) landelijke tarieven. Stap in een rijk uitgeruste SEAT Ibiza voor € 239,- per maand, of in een gloednieuwe Volkswagen T-Cross voor € 349,- per maand. De acties zijn uniek in Nederland! Een nieuwe Audi A1 private least u, met een fikse korting, al vanaf € 309,- per maand. Of stap voor € 269,- per maand in een gloednieuwe ŠKODA SCALA uit voorraad.

Het hele weekend belooft één groot spektakel te worden! Op zaterdag en zondag is er op beide vestigingen gratis friet en drankjes voor alle bezoekers. En ook aan vermaak voor de allerkleinsten is gedacht.

Droom niet langer van die nieuwe auto, maar kom naar het Verkoop-Spektakel in Eindhoven én Veldhoven. En maak uw droom werkelijkheid.

➡️ https://www.udenhout.nl/acties/algemeen/verkoop-spektakel