Word lid

sluiten

Vastgoedstartup Purpose zoekt investeerders voor woonconcept voor starters

terug naar alle artikelen

image

s-Hertogenbosch, 7 november 2022 – Purpose Real Estate, de snelgroeiende startup die vastgoedobjecten ombouwt tot studio’s voor starters, gaat via sharefunding op zoek naar investeerders. Op deze manier kan iedereen mede-eigenaar worden van Purpose en een positieve impact maken op de vastgoedmarkt.

Life Time living
Voor starters op de woningmarkt, die doorgaans moeilijk aan een woning komen, heeft Purpose een allesomvattend concept ontwikkeld dat ze “Life Time Living” noemen. Van aankoop van vastgoed, tot het verbouwen naar studio’s, het verhuren met een enorm hoog serviceniveau en uiteindelijk het begeleiden van starters naar een eventuele volgende woning. Zo biedt Purpose starters een kickstart.

Objecten in Eindhoven, Boxtel en Helmond
Op dit moment heeft Purpose verschillende objecten aangekocht voor eigen portefeuille. Deze objecten worden getransformeerd zodat ze binnen het Purpose concept passen. Het eerste Purpose object ligt in Eindhoven en recentelijk is er een nieuw object verworven in Boxtel. De laatste aanwinst van de portefeuille is een object in Helmond met een mooie ontwikkelpotentie. Wanneer deze verbouwingen afgerond zijn heeft Purpose 54 studio’s in beheer, verdeeld over drie objecten.

Geen doorsnee vastgoedinvestering
Een investering in Purpose is geen doorsnee vastgoedinvestering maar een langetermijninvestering met impact. Oprichter en directeur Ruud Robeerst zegt hierover: “In tegenstelling tot een reguliere vastgoedinvestering, investeer je bij Purpose in de overkoepelende organisatie op het hoogste niveau. Hierdoor ben je eigenaar van een uniek woonconcept en van een altijd groeiende vastgoedportefeuille. Je investeert in een snelgroeiend bedrijf met de zekerheid van het onderliggende vastgoed.”

Purpose wil het opgehaalde kapitaal investeren in de uitbreiding van het team, het ontwikkelen van software die het concept ondersteunt en aankoop van vastgoed. Hierdoor kan het bedrijf de ontwikkeling van Life Time Living in een stroomversnelling brengen.

De campagne om aandelen te reserveren is inmiddels begonnen. Voor meer informatie over Purpose Real Estate en investeren kan kan men hier terecht.

content-image content-image content-image