sluiten

Van Mossel organiseert proefritdag voor 100% elektrische MG ZS EV

terug naar alle artikelen

image

Van Mossel organiseert op 30 november aanstaande een proefritevenement om potentiële kopers van de MG ZS EV uitgebreid kennis te laten maken met de allereerste elektrische auto van MG. Op deze dag heeft Van Mossel capaciteit voor ruim 200 proefritten op een uitdagend testparcours.

Tijdens dit proefritevenement worden tevens de eerste 25 MG’s van Europa afgeleverd aan klanten. De eerste MG-rijders kunnen uiteraard rekenen op een exclusieve aflevering van hun MG ZS EV.

Het evenement vindt plaats bij Flevonice in Biddinghuizen. Geïnteresseerden kunnen voor het reserveren van één van de 200 proefritplekken contact opnemen met Van Mossel, via telefoonnummer 06-23144978.

Bereikbare elektrische modellen
De MG ZS EV is leverbaar in twee uitvoeringen: de Comfort en de Luxury. De Comfort-uitvoering is al leverbaar vanaf €30.985 en de Luxury komt daar met €32.985 nét boven. Standaard is de elektrische SUV voorzien van adaptieve cruise control (ACC), lane assist, traffic sign recognition, koplampen met LED-dagrijverlichting en meer. Voor €2.000 meer is de auto uitgerust met onder andere een panoramadak en een achteruitrijcamera met dynamische geleidingslijnen.

De MG ZS EV is dit jaar nog leverbaar en valt daarmee probleemloos binnen de 4 procent-bijtellingsregels, wat gunstig is voor Nederlandse leaserijders. Met recht zijn de twee varianten daarmee een van de meest bereikbare elektrische modellen voor de Nederlandse markt te noemen.

De MG ZS EV is online te bestellen op www.vanmossel.nl/mg en uiteraard via de MG-showroom in Breda.  

Over MG
Het van origine Britse automerk ‘Morris Garages’ keert na bijna vijftien jaar terug op de Europese markt. SAIC Motor uit Shanghai is sinds 2007 de eigenaar van MG en heeft Van Mossel benoemd tot exclusieve dealer in Nederland voor de geheel nieuwe 100% elektrische auto’s van het merk.  

Over Van Mossel Automotive Groep
De Van Mossel Automotive Groep is in 70 jaar tijd uitgegroeid tot een topspeler binnen de automotive van Nederland. Het bedrijf telt ruim 140 vestigingen in Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk en Duitsland. De Van Mossel Automotive Groep is dealer van de merken Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, Audi, SEAT, ŠKODA, Peugeot, Citroën, DS, Hyundai, Kia, Jaguar, Land Rover, Ford, Opel, Mercedes-Benz, smart, Fiat, Fiat Professional, Abarth, Alfa Romeo, Jeep, Renault, Dacia, Nissan en Infiniti. Verder exploiteert zij 7 Occasion vestigingen en heeft zij een eigen landelijk opererende keten van schadeherstelbedrijven. Daarnaast biedt de groep diverse diensten onder één dak zoals verzekeringen, financieringen, signing/inbouw/carrosserie en autoverhuur. International Car Lease Holding, met een wagenpark van circa 78.000 voertuigen en behorend tot de top 5 van leasemaatschappijen van Nederland, maakt ook deel uit van de Van Mossel Automotive Groep. De onderliggende labels zijn Van Mossel Autolease, Van Mossel Privélease, DirectLease, Westlease en J&T Autolease. Met ruim 3.100 medewerkers realiseert de groep een omzet van circa €2,5 miljard op jaarbasis.