sluiten

Van Mossel introduceert Zakelijk Autodelen via Van Mossel Autolease en J&T Autolease

terug naar alle artikelen

image

Van Mossel Automotive Groep breidt het dienstenpakket van Van Mossel Autolease en J&T Autolease uit met een nieuw initiatief: Zakelijk Autodelen. Deze mobiliteitsvorm is speciaal ontwikkeld voor ondernemers met een groeiend milieubewustzijn die CO2-uitstoot en -heffingen willen beperken, mobiliteitskosten willen verlagen en geconfronteerd worden met minder zakelijke kilometers door hun personeel.

Zakelijk Autodelen is een nieuwe service van Van Mossel Autolease en J&T Autolease die helemaal past bij de tijd van nu. In tijden waarin medewerkers minder zakelijk autorijden tegen gelijkblijvende kosten en ondernemers hun carbon footprint en mobiliteitskosten willen verlagen, biedt Zakelijk Autodelen maximale flexibiliteit en gemak. Gemiddeld bedraagt de besparing op de kilometerkosten bij Zakelijk Autodelen al snel 15% vergeleken met poolauto’s, huurauto’s of losse declaraties.

Belangrijke voordelen
De voordelen van Zakelijk Autodelen via Van Mossel Autolease en J&T Autolease gaan echter veel verder dan enkel een kostenbesparing. Het efficiënter gebruiken van minder zakelijke auto’s heeft een belangrijk duurzaam effect door het verlagen van de CO2-footprint, en bijvoorbeeld het beperken van kostbare CO2-heffingen voor ondernemingen. Bovendien is Zakelijk Autodelen een moderne vorm van zakelijke mobiliteit voor wagenparkbeheerders die open staan voor flexibele en eigentijdse oplossingen, en versterkt deze service het imago van moderne ondernemingen als betrokken werkgever.

Deelauto’s zijn daarnaast eenvoudig te implementeren in een organisatie en door werknemers gemakkelijk en overzichtelijk te boeken. Van Mossel Autolease en J&T Autolease leveren hiervoor in samenwerking met specialist Mobyone een handige en slimme reserveringsapp. Tot slot, en heel praktisch, vergt de inzet van zakelijke deelauto’s minder parkeerplekken op de kantoorlocatie.

“Van Mossel Autolease en J&T Autolease zijn de afgelopen jaren uitgegroeid tot complete mobiliteitsproviders die klanten ondersteunen bij het ondernemen,” verklaart Armand van Veen, Algemeen Directeur. “Met Zakelijk Autodelen zetten wij nu een volgende stap. Dit nieuwe initiatief sluit zowel voor onze klanten als voor onszelf aan bij de wens van toekomstgericht ondernemen en van meer flexibiliteit in mobiliteit.”

Over Van Mossel Automotive Groep
Van Mossel Automotive Groep is in ruim 70 jaar tijd uitgegroeid tot een topspeler binnen de automotive van Nederland. Het bedrijf telt bijna 300 vestigingen in Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk en Duitsland. Van Mossel Automotive Groep is dealer van de merken Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, Audi, Peugeot, Citroën, DS, Opel, Ford, Hyundai, Kia, Jaguar, Land Rover, Mercedes-Benz personenwagens en vans & trucks, Smart, Fuso, SEAT, ŜKODA, Alfa Romeo, Jeep, Fiat, Abarth, Fiat Professional, Nissan, Dacia, Renault, MG, Cadillac, Chevrolet, Corvette, Maxus, Suzuki en Isuzu. De Van Mossel Occasion vestigingen bieden een indrukwekkend ruim aanbod van gebruikte auto’s. Tevens biedt Van Mossel een eigen keten van schadeherstelbedrijven. Daarnaast biedt de groep diverse diensten onder één dak zoals verzekeringen, financieringen, signing/inbouw/carrosserie en autoverhuur. International Car Lease Holding, met een leasevloot van bijna 94.000 voertuigen en behorend tot de top 5 van leasemaatschappijen van Nederland, maakt ook deel uit van de Van Mossel Automotive Groep. De onderliggende labels zijn Van Mossel Autolease, Van Mossel Privélease, DirectLease, Westlease en J&T Autolease. Met ruim 4.600 medewerkers realiseert de groep een omzet van circa €3,5 miljard op jaarbasis.