sluiten

Valentijnsdag Deurne, kleur je hart

terug naar alle artikelen

image

14 februari Valentijnsdag, DE dag van de liefde! Wereld knuffeldag is in Nederland op de kaart gezet op Utrecht Centraal, het was heel bijzonder wat er ontstond. 

Waarom doe ik wat ik doe? Vanuit mijn eigen levenservaring waarin ik eenzaam was, dit heb doorbroken en mensen wil laten zien hoe belangrijk het is verbinding te hebben met jezelf. Er is te veel eenzaamheid en geweld in de wereld. Dit kunnen we met elkaar op een liefdevolle manier verbeteren.

De reis door Nederland gaat verder met een interactieve presentatie over authenticiteit, (zelf)vertrouwen, verbinding, liefde voor jezelf, en....als je wilt zullen er zeker ook knuffels uit worden gedeeld. Bij Plein Vijf in Deurne op Markt 5, in de lounge.

Programma
Inloop 15.30uur
Start bijeenkomst 16.00uur
Einde bijeenkomst 18.00uur
Napraten tot 19.00uur

Voor het beste resultaat van de interactieve bijeenkomst hebben we geen pauze. Vooraf en achteraf is er voldoende gelegenheid om elkaar uitgebreid te spreken.

Om de bijeenkomst te kunnen houden heb ik gekozen voor een vergoeding van € 15,00 p/p. Dat is de interactieve bijeenkomst inclusief 2 consumpties, koffie/thee/fris.

Na de bijeenkomst is er gelegenheid voor een drankje/borrel voor eigen rekening.
En de mensen die er geen genoeg van kunnen krijgen kunnen met elkaar nog genieten van wat de kaart van Plein Vijf brengt.

Je kunt je opgeven via de site of Facebook maar mocht je op de dag zelf nog beslissen om te komen dan is dat ook mogelijk.

Deurne is mijn geboortedorp, hoe mooi kan het zijn wat er op 14 februari zal ontstaan, hopelijk gaan we elkaar daar ontmoeten en er een bijzondere Valentijnsdag van maken!

Liefs Miranda