sluiten

Vacature Timmerman I

terug naar alle artikelen

image

Dakopbouw Totaal is gespecialiseerd in het produceren en plaatsen van prefab houtskeletbouw dakopbouwen en nokverhogingen.

Al jarenlang worden we er bij elk project weer blij van wanneer we in een korte tijd de klant hebben voorzien van meer ruimte, zonder verhuizen. De opbouwen worden in 1 dag wind- en waterdicht geplaatst waarna de afwerking kan beginnen. Dit doen we alleen met de beste materialen en een vaste club ervaren  vakmensen.

Het team van dakopbouw Totaal bestaat uit een projectleider, werkvoorbereider en 5 vaste timmermannen. Daarnaast hebben we een team vaste onderaannemers om elk project naar wens van de klant uit te voeren.

Ons werkgebied betreft het deel van Nederland ten zuiden van de lijn Delft - Tilburg, waarbij het merendeel in Dordrecht en Rotterdam is.

Ben jij een ervaren zelfstandig werkende timmerman en wil jij werken binnen een groeiende professionele organisatie? Heb je eventueel ervaring in de houtskeletbouw, en ben je op korte termijn beschikbaar? Dan horen wij graag van je!

Bezoek onze website voor meer informatie of stuur meteen je sollicitatie met CV naar info@dakopbouwtotaal.nl